|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitveni servis
13.3.2009 20:14:47   
Jančika_
Iščem selitveni servis. Selilo se bo iz Celja v okolico, to omenjam, ker ne vem, kako daleč so pripravljeni priti in je verjetno smiselno iskati tu okoli nas. Vesela bom vsakršnega priporočila iz prve ali tudi druge roke, zanima pa me tudi, koliko se bomo skeširali v ta namen, takole od oka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Selitveni servis
14.3.2009 8:05:32   
Anonimen
Mi smo enkrat selili s servisom >REpic in sicer iz Lj na Gorenjsko. Smo bili zadovoljni, oni so pomagali tudi nosit.
Link: http://www.selitev.si/

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2009 8:07:23   
Pika Zoja
Jančika, a si razmišljala o tej smeri, da bi samo najeli kombi in poprosili kakšno žlahto ali prijatelja, da bi vam pomagal zadevo preselit. Tile selitveni servisi znajo bit kar precej dragi, najem kombija te bo pa prišel cca 50, 60€ in nekaj bencina. Pa eno malico narediš, pa si na skupnem strošku 70€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2009 16:22:36   
hrchy
ja, zna biti kar drago, jaz sem za odvoz dolocenih stvari na lokalni odpad in prevoz enega kombija stvari 45 km dalec placala 350 eur. Imela sem dva delavca, ki sta vse skupaj prenasala in delala nekje 5 ur.
Sicer je pa najboljse, da pogledas po imeniku, opises, kaj rabis in naj ti posljejo informativni izracun.
Veliko selitvenih servisev dela po celotni Sloveniji in nekateri ti racunajo prevoz od sedeza podjetja do tebe, nekateri pa ne. Enako je s stetjem ur - ali od takrat, ko se odpravijo z sedeza in do takrat, ko se spet vrnejo, ali od takrat, ko ti dejansko zacnejo nosit stvari.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2009 17:02:32   
Anonimen
Poskusi
http://www.podarimo.si/26245-selitveni-bonpodarim-bon-z-

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2009 20:08:05   
Jančika_
Hvala vsem! S sramoto povem, da sem danes vprašala še mojo mamo in ni vedela, zakaj jo sprašujem, saj se s tem občasno ukvarja tudi moj bratuser posted image user posted image user posted image . Me je skor kap, ker sem sicer vedela, da je tu pa tam koga selil, ampak sem mislila, da je delal pač kot prijateljuser posted image . Skratka sramota na kvadratuser posted image . Mu skoraj nisem upala povedat, da tega nisem vedela. Skratka, on bo zrihtal tovornjak in močne pobe, seveda pa bomo vpregli tudi domače mišičnjake.

Pika Zoja, če bi šlo samo za nas, bi selili sami, verjetno ne bi niti rabili kombija. Ampak selilo se bo v obe smeri (pravzaprav je to dvojna selitev) in druga stranka, da jo tako imenujem, ima za selit večje stvari. Najbolj važno pa je to, da bi bilo nepošteno zahtevati od prijateljev, da bi selili poleg nas še to drugo stranko, ker na žalost od nje verjetno en bi dobili niti enega "hvala".  Tako da smo se raje odločili, da nekomu plačamo, pa je mir in nobenega slabega občutka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?