Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 13.3.2009 9:37:10
|
|
|
|
*NikoLina*
|
Poglej na www.ebaby.it, če ga imajo... Samo za poštnino pa ne vem koliko pride. Jaz sem se raje zapeljala v Italijo ali Avstrijo in tako pregledala ter sprobala stvari...
|
|
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 13.3.2009 9:59:38
|
|
|
|
Lunca1
|
Imeli so ga menda v Avstriji v Kiki, ne vem pa po kakšni ceni.???
|
|
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 13.3.2009 10:11:55
|
|
|
|
Nezy85
|
Pogledaj še na Bolho tam tudi znajo met kaj zanimivega, ker prav te trgovine prodajajo vozičke!
|
|
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 13.3.2009 13:45:54
|
|
|
|
nežka
|
Vozičke se zelo splača kupiti v Italiji, kjer prihraniš tudi 200€. Na to temo boš veliko našla na podforumu Kaj potrebujem za novorojenčka na forumu Nosečnost. Tam se punce pogorvarjajo tudi o tem, kje so kupovale in v katerih spletnih trgovinah se ti splača pogledat.
< Sporočilo je popravil nežka -- 13.3.2009 13:46:00 >
|
|
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 13.3.2009 18:58:58
|
|
|
|
Ryssa
|
Hvala. Ne pride do velikih razlik v ceni, tako da ga bom verjetno kar v BC vzela.
|
|
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 13.3.2009 20:06:53
|
|
|
|
Gilo
|
Ceneje ga dobiš na naslovu : http://www.baby-express.net/ Sem preračunala in te s poštnino vred pride 151 EUR (dostavljajo v Slovenijo), kar je 9 EUR ceneje. Mal se pozna, ti pa se odloči.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: tuje spletne trgovine in nakup vozička 14.3.2009 8:43:03
|
|
|
|
Ryssa
|
Hvala za info Gilo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?