|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julije
4.5.2005 9:11:40   
rouzi
živjo punce. a nimamo super vreme? :bravo:kar sončko je prišlo od nekje.. mi je dež kar prav prišel, da mi ni treba zalivat vrta!!

kako se kaj počutite? men tako dol tišči zadnje tri dni, da prav težko hodim:zmeden:. me kar malo skrbi. sicer mi je G. rekla da ga nosim zelo nizko, samo mam tako smotan očutek, kot da hoče ven!!!

a je pri kateri tako? tudi če več počivam, ni nič bolš!!

pozdravček

:nosecka:&:duda:28t 5/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julije
4.5.2005 9:18:22   
st
JAZ SAMO ŠE ČAKAM, KDAJ ME BO ZADELO... zdaj zdaj bo... rok 8.5.2005 da ne govorim o tem, kaj vse me moti itd...

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julije
4.5.2005 9:36:47   
Anonimen
Hej Rouzi, pridna si, da si nas prestavila višje :bravo:

Meni je tud tko čudno včeraj ratalo...vse me je tko fejst tiščalo..hmmm, kot bi me lulat, ampak me v bistvu ni, pol sem pa vsa panična čakala, al bo kej priteklo al ne :zmeden: No, pa ni :bravo:

Zdej sem bla na dopustu in sem prehodila na dan sigurno par km, pa sem zvečer komaj okol hodila, ker sem mislila, da mi bo kolke (medenico) razneslo :(

Ampak...sej to so vse samo radosti nosečnosti, a ne?

Lep sončen dan!!
T.

(odgovor članu rouzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   julije
4.5.2005 9:37:33   
bobek05
Rouzi,

se mi zdi, da govoriš o meni... :)- Naš sonček tudi tako zelo pritiska navzdol, da se mi na hipe zdi, da bom šla kar rodit. ;) Ga zelooooo nizko nosim in se zelo rad izživlja nad mojim mehurjem. Pravijo, da se ti zadnji mesec maternica spusti nižje in pojma nimam kako bom to preživela, če se mi že zdaj včasih zdi, da mi bo mehur počil... :zmeden:

Pa brca še vedno kot zmešan... Kdaj pride tisto obdobje, ko bi se naj umiril, ker naj ne bi več imel dovolj prostora???? :zmeden:

Rouzi, bova že kako... glavno, da so naši :duda: zdravi..

:nosecka: + :duda: 31t 3/7

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julije
4.5.2005 10:21:29   
Dari

Ojla zenskice :)
Po jutranjem nalivu, ko me je na poti v šolo namočilo, je zdaj tak lep sonček :bravo:.
Vse ste se tako lepo imele med prazniki, da vam kar malo zavidam :(. Pri nas smo pa samo delali. Zdaj tako hitimo, da bo do prihoda :duda: stanovanje nared.

Mi pa zadnji teden nekaj ful teče iz nožnice, kot povečan beli tok, in sem že zagnala paniko, da ni plodovnica. Kaj mislite ve? Saj imam jutri pregled, pa mi bo G povedala.
Mislite da je to lahko kaj povezano s tem, da še vedno veliko (beri vsak dan) :sloncek:?

LP :metulj:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julije
4.5.2005 10:34:02   
CIPRESA
SONČEK???????? Kje ga pa vidite??? Jaz pa sem vstala v deževno jutro, šele sedaj se je malo umirilo in prenehalo deževati.

Tudi jaz imam včasih občutek kot da me ful dol tišči, pa mi je že ginekologinja pri zadnjem pregledu rekla da naj kar za 20 minut se vležem, da je to pogost pojav in da ni nič hudega.
Zdele čakam na izvide iz laboratorija in moram poklicat ob pol 11 mojo ginekologinjo pa bomo videli ali je vse O.K. ali je kaj narobe z urinom.

Drugač pa kar počivam in držim noge gor, ker so mi začele ful zatekati, če preveč hodim ali migam.
Pa še nekaj a katero ful začne boleti trebuh, če se drži spognjeno dol?? Mene fullll, če kaj plevem po vrtu ali da se držim malo več časa dol me začne ful boleti čez cel trebuh in sem sklenila da dokler ne rodim nič pomivanja po tleh ali pletja na vrtu.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julije
4.5.2005 10:37:18   
Grascakinja
Ja, julije moje, zdaj se pa začenja tahudo obdobje - zadnje trimesečje...9nebesa

Jaz se počutim ko slon :sloncek:. Skoraj 8 kil plusa že težko nosim s sabo, gležnji mi zatekajo, hodim ko pingvin, spat ne morem prav dobro, bebika brca prav konkretno, da že kar boli, pa utruuuuuujena sem ko da bi tekla maraton, paše mi jest pa nimam kam dat, potem mi je pa slabo.... In tudi mene na momente tišči dol, pa sam čakam, a bo kej a ne bo nič... radosti nosečnosti!:)-

Dari, tudi mi veliko :sloncek:, pa nimam nič več belega toka - lahko da imaš kako blago vnetje, pa sploh ne veš... saj bo jutri G povedala. Mimogrede, tudi jaz grem jutri na pregled in tudi mi smo med prazniki samo delali, tako da imaš sotrpinko med vsemi dopustnicami!:)-

Grem se mal uležt ker komej sedim pokonc.... lep dan vsem pa čim manj problemov!:angel:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julije
4.5.2005 10:45:39   
malika
Kje imate sonček, pri nas ga namreč ni.

Joj vse vas nekaj muči, jaz sem danes tudi psihično na dnu. sanjalo se mi je, da sem poleg tega bebeka noseča še s dvojčki, ki pa so bili šele v 18 tednu(ta pa je bil v sanjah tako kot sedaj 28 teden) in so mi rekli, da bosta tako ali tako umrla. groza, sploh ne morem prit k sebi. No hvalabogu ta naš brca kot nor in me vsaj malo pomiri. Upam, da ni to kak slab znak.

Dol tiščanje ja, to je potebno kar gin. omenit.
Drugače pa se lahko pridružim s vsemi težavami kot ste jih že prej opisovale. Ja še malo pa bo in še malo pa bomo še bolj jamrale kaj vse nas muči in obenem radosti.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   julije
4.5.2005 10:45:59   
rouzi
joj, sem prav vesela, ko takole berem, pa vidim da smo kar vse na istem.. me je takoj manj strah oz. me sploh ni več!! :bravo:hvala punce. pač se bo treba večkrat dat v vodoravni položaj, ni kaj.

se pridružujem bogicam, ki smo mogle delat, ko so ga drugi sral okol..:zajcek:

pozdravček

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julije
4.5.2005 10:58:31   
CIPRESA
No da vam še povem moji izvidi iz laboratorija za urin so vredu, edino kar so videli so bili malo povečani levkociti, to pa pomeni da imam malo več izcedka. Dari da te pomirim da tudi tu nisi edina, mi je rekla da če me moti mi lahko da kakšne svečke, če bi me peklo ali srbelo, če pa me nič ne moti je pa to tudi čist uredu, ker imamo tako ali tako povečan izcedek iz nožnice v nosečnosti in da to ne vpliva na bebiko, če ni pekoč ali srbeč.

Da sem te malo pomirila brez skrbi!!!

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   julije
4.5.2005 13:28:37   
bilba
mip a bi:sloncek:,a ne smemo, moja placenta premia:)ne dovoli.cedi se pa brez tega zadost, že od krvavitve dalje en tak barvit izcedek, sam se ne upam še kej tlačit noter.
sem pa nekej opazla. preden sem bila prisiljena počivat, sem kr ornk migala-telovadla, hodila....in me je grozno bolela medenica,zdej , k počivam , pa čist nič.je zgleda res nekej na tem, k pravjo, da ni za pretiravat:)
je pa res bl žalostno, tkole skoz doma bit.pa še jest mi čist nič ne paše.razen sadja se mi hrana kr gravža.tko da me že kr mal skrbi,no.sicer sem si kilc prej lepo nabrala, da ni krize.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   julije
4.5.2005 13:57:23   
mayci
Pa še jaz...
Mene samo ful kolki bolijo, oziroma tam nekje. To je verjetno posledica tega, da se medenica pripravlja na porod, če sem prav prebrala v literaturi. Je pa skrajno zoprno!
Sicer pa se oba z bejbijem dobro počutiva, se vsak dan veliko sprehajava in uživava.:)
Tudi naš mali tako močno brca, da včasih kar zaboli, ampak sem zelo srečna, da je tako!9nebesa
Glede :sloncek: pa: še vedno super, samo položaje smo morali prilagoditi bušiju...:)-
Želim vam lep dan, pa če imate sonček ali ne!
:kuza:

Mayci (28t2d) in :duda:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   julije
4.5.2005 19:04:19   
Anonimen
Joooj, blagor vam, drage moje Julije!

Men pa sploh ne paše :sloncek: in v celi nosečnosti smo to delal ene 4x :((

Sej sploh ne vem, al bo moj :love: enkrat spakiral pa šel, al bo zdržal še do konca pa še mal :((

PAČEMINEPAŠE :zmeden:

(odgovor članu rouzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?