|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praznovanje rojstnega dne
12.3.2009 14:31:26   
Abby
Hčerka je povabljena na zabavo sošolca, ki sicer ni eden najtesnejših prijateljev, je pa povabil ves razred. Kakšno darilo je primerno, z ozirom na to, da si večjih izdatkov ne morem privoščiti? Poleg tega se bliža njen rojstni dan, ter RD njenih 2 najboljših prijateljev, pa bodo tam stroški. Kaj mu naj podari?

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praznovanje rojstnega dne
12.3.2009 14:44:23   
Lenny
Za slabih 5 EUR dobiš Lego 3v1 - različne sete. Ali pa barvice, plastelin, .... Pri nas smo se dogovorili, da gremo nekje do 5 EUR in se prav dobro obnese, saj je res skoraj vsak mesec kak RD.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2009 18:34:15   
Splišni
V Müllerju imajo ene take zaklade, ene kamne, ki se jih zbije ven iz kocke. Priloženo je dleto in kladivce, tako mičkeno. Secret stones ali nekaj takega se jim reče. To je prav fletno, stane okrog 2 evre. Pa še kakšen kinder jajček zraven, pa je.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2009 18:46:48   
rija
o mater splišni, moj mali je delal silo za ta f. zaklad....pa sem ga na koncu sama razbijala, ker ga on ni zmogle, pa celo jedilnico sem imela, kot če bi pravkar prišli s plažeuser posted image

torej, če nam kdo to prinese, skrijem, še preden  mali vidiuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2009 18:47:32   
rija
kakšne igralne karte, pa čokolado pa basta.

...vox populi...

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2009 19:28:20   
Abby
Hvala vsem za nasvete. Bomo zrihtali nekaj v tej smeri, pa bo.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2009 7:21:31   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: rija

o mater splišni, moj mali je delal silo za ta f. zaklad....pa sem ga na koncu sama razbijala, ker ga on ni zmogle, pa celo jedilnico sem imela, kot če bi pravkar prišli s plažeuser posted image

torej, če nam kdo to prinese, skrijem, še preden  mali vidiuser posted image user posted image user posted image

Moraš dat otroka in ta kamen lepo na balkon, pa uno kladivo za zrezke, ki je na eni strani ostro, v roke, pa je. Se moraš malo zorganizirat!user posted image  Edino ne vem, tvoj je še malo majhen, da si ne bi kakšnega prsta zraven odsekal. No, moj si ga ni.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?