|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prepozna pritožba
12.3.2009 8:53:23   
MiaSophia
Pozdravljeni.

Moj primer je sledeči: ob prejemu nove položnice za plačilo vrtca smo prejeli višjo položnico za 40 eurov.
Po izračunih smo po novem v enem razredu višje kot prej, zaradi razlike (na letni ravni seveda) 10 eurov. Pri prejemu nove odločbe smo bili očitno premalo pozorni (ja, priznam mea culpa) in se na znesek prepozno pritožili...user posted image  Zdaj smo dobili zavrnjen sklep pač zaradi prepozne pritožbe.
Kakšno imate prakso vi? Ste se kdaj pritožile (pravočasno ali pa prepozno) in Vam je bilo odobreno? Naj se vseeno še naprej pritožujemuser posted image user posted image ?
Hvala za odgovore in lep sončen dan Vam želimuser posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prepozna pritožba
12.3.2009 9:04:34   
Anonimen
Edino kar mi pride na pamet je, da podate vlogo za nov izračun cene zaradi spremembe finančnega stanja - kar bi v resnici pomenilo, da se vam izračuna pravilni razred.

Zdaj kako je s pritožbo pa bi mogoče druge kaj povedale.

(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2009 9:45:51   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva***

Edino kar mi pride na pamet je, da podate vlogo za nov izračun cene zaradi spremembe finančnega stanja - kar bi v resnici pomenilo, da se vam izračuna pravilni razred.  Ali ta varianta

Zdaj kako je s pritožbo pa bi mogoče druge kaj povedale.

ali pa, da daš predlog za obnovo postopka, ker i prepozno zvedela za dejstva, čeprav je to malo za las privlečeno, se mi bolj zdi prva varianta, katero je Želva predlagala. Sem imela tudi jaz slabo izkušnjo, vendar nekatere občine so tako šalabajzarske, da to ni res. Če presegaš, presegaš, in tega ti itak ne bodo priznali, ker pravilnik je pravilnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2009 13:47:53   
Nika v službi
Hja, opcij je več. Če veš, da je znesek dejanskega dohodka nižji, potem se pritoži in prosi za ponovni izračun zaradi spremembe finančnega stanja.

Če veš, da dejansko finančno stanje še naprej ustreza določenemu (višjemu) razredu, potem bi jaz povedala po resnici, da se pač zavedaš, da si pritožbo vložila izven roka, ampak da pa znova prosiš in apeliraš, da se upošteva nižji razred, saj mejo presegata zgolj za 10€. Povej, da veš, da sistem mora biti in da v principu razumeš, da morajo delati po pravilih, vendar pa da prosiš, če lahko upoštevajo dejstva... tu pa bi morala navesti nekaj, kar bi imelo težo (težko-težje finančno stanje, povečani stroški zaradi... ne vem, to ti veš, kaj bi lahko napletla).

Po moje brez nekega upravičenega razloga ne bo šlo, ker sicer bodo res napisali zgolj to, da so pravila taka in to je to. Kar je v principu tudi res. Pri nekom se vedno prelomi in to je žal fact. Verjamem pa, da je vedno zoprno, če si ravno ti na meji in zgrešiš ugodnejšo možnost zgolj za nekaj evrčkov. Kot pri dohodnini... In še kje. Žal.

Generalno pa tako - poskusi s pritožbo, nimaš česa izgubiti, lahko samo pridobiš. Srečno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2009 8:22:18   
MiaSophia
Živjo.

Punce, najlepša hvala za predloge. Bom poskušala nekaj skombinirat, pa bomo vidli kaj bo.

Imejte lep vikend.user posted image user posted image user posted image user posted image

Čau

Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2009 10:54:45   
MiaSophia
Živjo,

naj dodam še razplet naše zgodbe: po še eni pritožbi, smo "ugotovili" nepravilnost pri navajanju podatkov o zaposlitvi in zdaj bomo spet plačevali tako kot smo prej user posted image . In če ne bi vrtala in gnjavila, me sigurno ne bi obvestili, gospa, mi smo vam pa pomotoma preveč zaračunali  user posted image
Evo punce toliko. Lep deževen ponedeljek želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 11:56:40   
Luni
user posted image  Bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Solidarnost za Muro
hdmarjetica

Koliko bi se vas odreklo,kakršni koli dobrini in pomagali delavkam Mure??Komu bi se odrekla?Kako bi pomagala?Kaj mislite ali država dela prav?Kako ste seznanjeni z zbiranjem pomoči ?Ali poznate Humanitarno društvo Marjetica?

(71%)

(29%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!