Nika v službi
|
Hja, opcij je več. Če veš, da je znesek dejanskega dohodka nižji, potem se pritoži in prosi za ponovni izračun zaradi spremembe finančnega stanja. Če veš, da dejansko finančno stanje še naprej ustreza določenemu (višjemu) razredu, potem bi jaz povedala po resnici, da se pač zavedaš, da si pritožbo vložila izven roka, ampak da pa znova prosiš in apeliraš, da se upošteva nižji razred, saj mejo presegata zgolj za 10€. Povej, da veš, da sistem mora biti in da v principu razumeš, da morajo delati po pravilih, vendar pa da prosiš, če lahko upoštevajo dejstva... tu pa bi morala navesti nekaj, kar bi imelo težo (težko-težje finančno stanje, povečani stroški zaradi... ne vem, to ti veš, kaj bi lahko napletla). Po moje brez nekega upravičenega razloga ne bo šlo, ker sicer bodo res napisali zgolj to, da so pravila taka in to je to. Kar je v principu tudi res. Pri nekom se vedno prelomi in to je žal fact. Verjamem pa, da je vedno zoprno, če si ravno ti na meji in zgrešiš ugodnejšo možnost zgolj za nekaj evrčkov. Kot pri dohodnini... In še kje. Žal. Generalno pa tako - poskusi s pritožbo, nimaš česa izgubiti, lahko samo pridobiš. Srečno!