|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi dan v službi
3.5.2005 20:46:05   
piškotka
Danes sem bila prvi dan v službi po porodniški. Počutim se obupno in strašno pogrešam mojo malo punčko. Kako ste ve preživele prve dni, ko ste bile več kot pol dneva ločene od svojih sončkov? Mi kr solze tečejo, ko jo stiskam k sebi. Ja, tole je res kruto, ko si kar naenkrat takole ločena od svoje štručke, s katero si preživela prej praktično vsako minuto dneva. Upam, da bo boljše!:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi dan v službi
3.5.2005 21:00:37   
TARA in MAJ
Tudi jast sem začela prejšnji teden-GROZA:((kar nemorem pa nemorem se navadit po dveh letih spet v službi rezmišljam celo če bi se dalo samo po štiri ure bi bilo veliko lažje vendar nevem kam naj se obrnem da bi kaj več zvedla.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi dan v službi
3.5.2005 21:24:55   
HuAnita
Na CSD se obrni, moja teta je vzela to varianto, pa je bila ful zadovoljna, s tamoalo vse delavnike skupaj, delala pa jes vikend, ko jo je pazil mož, do 3. leta je to možno uveljaviti. je pa res, da je pa denarja bolj malo...

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi dan v službi
3.5.2005 21:44:50   
Anonimen
Piškotka, tudi jaz sem bila danes prvi dan po porodniški v službi. Mi je hitro minilo, sem pa non stop na mojga cukra mislila. In ko sem ga prišla iskat v varstvo, me je bil toooooooook vesel 9nebesa in me tooooooooook stiskal 9nebesa9nebesa9nebesa.

Ja, dnevi bodod sedaj definitivno drugačni. Nič več jutranjega crkljanja, nič več dopoldanskih mirnih sprehodov :((:((:((

(odgovor članu piškotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi dan v službi
3.5.2005 21:47:29   
LaLi
Tudi jaz sem danes začela delati in nisem prav nič dobre volje:((. Počutim se, kot da bi se :duda: izneverla. Saj bo boljše!

Za vse nas: :rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi dan v službi
3.5.2005 21:54:03   
CatJa
Welcome to the club! :grrr: Sej bo.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi dan v službi
3.5.2005 22:02:16   
Anonimen
Saj bo že šlo!!! Mene vsak dan, ko grem v službo stiska pri srcu, ampak vem, da piškotek pride ob pol dveh na malico in se potem malce crkljava. Pa delam že mesec in pol. Je pa res, da delam 4 ure, aja, pa delat sem šla po 2,5 mesecih.

(odgovor članu piškotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi dan v službi
4.5.2005 8:39:30   
Anonimen
Uf men pa tko paše v službi. Da se ljudje še kaj drugega z mano zgovarjajo kot to, koliko je tamala kakala, kaj je pojedla in koliko je spala :)

(odgovor članu piškotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?