|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost dude
3.5.2005 20:03:32   
Bejba
Vem, da je bila enkrat (ali večkrat) debata o tem,a ne najdem :zmeden:.
Torej kaj ste pogruntale oz. kaj priporočajo zobozdravniki? Da se dudo menja glede na starost ali naj čimdalj ostane najmanjše velikosti, torej od 0-6 mesecev? Mi smo stari 6,5 mesecev pa imamo še vedno ta malo velikost. Ne vem ali naj jo menjam ali ne :zmeden:.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Velikost dude
3.5.2005 20:06:07   
Maxica
Jaz sem od začetka uporabljala Aventove dude in se čisto dosledno držala velikosti, primerne za dojenčkovo starost. Sicer se jo je pa moj devetmesečnik sedaj že skoraj čisto odvadil, pa zobkov niti še nimamo, tako da zgleda ne bomo imeli problemov glede krivih zobkov zaradi dude:bravo:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Velikost dude
3.5.2005 20:48:54   
Anonimen
Meni se zdi logično, da se kupuje skozi večjo dudo. Že itak je pritis na prednji del dlesni velik, če pa je duda majhna, pa je še toliko večji. Predstavljaj si triletnega otroka, ki ima v ustih tamalo dudiko ali pa tisto, ki je največja. Logično, da tista mala pritiska samo še na prednja dva zobka in jih zato zelo poriva ven, pri večji se pa pritisk bolj enakomerno porazdeli na dlesen. Torej???

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Velikost dude
3.5.2005 21:08:17   
k1
jaz o velikosti sicer še ne vem kaj dosti, me pa zanima, na koliko časa se menja nova duda? (mislim flaške)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Velikost dude
3.5.2005 21:35:50   
Anonimen
Če je silikonsko, potem zdrži dolgo. Zaradi pretoka pa se mi zdi, da na dudah piše. A ne?

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Velikost dude
4.5.2005 8:15:24   
marjanaR
Jaz sem naši:duda: zamenjala dudo po treh mesecih, ker je bila stara že čisto raztegnjena. Za silikonske sicer ne vem, kaučukove pa je kar dobro, da se večkrat menjajo. Glede velikosti pa bi se držala navodil - tiste za o-6 so za majhne, potem zamenjaš. Tudi, če je tvoj dojenček star 6,5 meseca, bi na tvojem mestu zamenjala. Kakšne drastične spremembe v velikosti tako najbrž ni. Pa veselo cucanje!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Velikost dude
4.5.2005 9:46:39   
niki5
Jaz sem našemu zamenjala in sem dala večjo, od 6 mesecov naprej. Velikost dude je razlika, sem primerjala. Kdaj zamenjati dudo ti pa piše na embalaži (vsaj na Nukovi) je pa res lepo opisano.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Velikost dude
4.5.2005 11:13:47   
Blink1
Hmmm.....naša skoraj 9 mesečnica pa noče večje dude. Še vedno so zakon samo Nukove enke...torej 0-6 mesecev.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Velikost dude
4.5.2005 11:22:49   
daisy
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=35344&msg=340886&idk=89

Poglej, tole je enaka tema.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?