Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Srečanje z Aljčo!!!!!!! 3.5.2005 19:18:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!!!!!! No punce končno em spoznala našo Aljoč,tako da si jop lahko predstavljam kaka ženska je,fletna prijazna o njej imam res njalepše mnenje,res bi jo tudi fve morale spoznat kar v živo!!!!! Sve se pa zmenile in ob :kava::kava: klepetale več kot eno uro,da bo čez slab mesec prišla k meni za vikend z svojo familjio,da bomo mal žurale in takrat bom prosila Anitko,da nam bo zrihtala srečanje v MS,če vam je seveda prav saj res želim da se spoznate z Aljoč mojo najboljšo frendico iz foruma,le škoda da je mal daleč od mojega kraja :((:((:((. Aljča vesela sem zate,držim ti pesti za ponedeljek,ti pa meni kar za petek,da bo vse ok na uz,in da čimprej dobim termin za dr.Kovačevo. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?