Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Srečanje z Aljčo!!!!!!! 3.5.2005 19:18:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!!!!!! No punce končno em spoznala našo Aljoč,tako da si jop lahko predstavljam kaka ženska je,fletna prijazna o njej imam res njalepše mnenje,res bi jo tudi fve morale spoznat kar v živo!!!!! Sve se pa zmenile in ob :kava::kava: klepetale več kot eno uro,da bo čez slab mesec prišla k meni za vikend z svojo familjio,da bomo mal žurale in takrat bom prosila Anitko,da nam bo zrihtala srečanje v MS,če vam je seveda prav saj res želim da se spoznate z Aljoč mojo najboljšo frendico iz foruma,le škoda da je mal daleč od mojega kraja :((:((:((. Aljča vesela sem zate,držim ti pesti za ponedeljek,ti pa meni kar za petek,da bo vse ok na uz,in da čimprej dobim termin za dr.Kovačevo. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.