|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny Buzz
11.3.2009 9:46:16   
TomTaylor
Mene pa zanima kako ste bile kaj zadovoljne s tem vozičkom, predvsem v kombinaciji s košaro Dreami. (imam pa v mislih model Buzza letnik 2007,2008). Sicer naj povem, da sem že imela Speedi-ja in Zappa (vendar ne v kombinaciji z košaro), pa z njima nisem bila zadovoljna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Quinny Buzz
11.3.2009 12:33:29   
tosja
Buzz 07 trikolesnik je user posted image user posted image
Sprednje kolo kr šteka, mislim...vožnja je grozna! Sploh pa me osebno moti pri buzzo zelo mali sedalni del.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2009 13:50:19   
tassika
Meni je pa buzz všeč, tudi kolo mi ne šteka, je pa res, kar pravi tosja, da ima majhen sedalni del. Od mojga sestra je to rešila tako, da zdaj ko je mali star 11 mesecev je kupila eno marelo in ima več prostora v kufru v avtu in tamali lahko dobro sedi, katero je pa kupila pa ne vem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2009 14:41:25   
Anonimen
naš prvi voziček je bil speedy,drugi buzz in tretji jane slalom.oba, buzza in speedya smo kombinirali s košaro,ampak se speedi bolj obnese.buzz mi je bil praktičen le z lupinico in sedalnim delom tam do enega 8 meseca,potem  je user posted image  postal pretesen,prekratek.ni imel nogic kam dat,pa ni bil nek velikan.pri spedyu mi je manjkalo le sprednje držalo,zato smo kupli še jane-ja.zdaj ko imamo še prednje držalo,speedya ne menjam več.košara ali lupinica ali športni del meni je zakon.tak da jane stoji zaprašen in čaka na kupca,če kero zanima.naprej seveda na zs.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2009 14:59:41   
furlica
joj, jaz sem prav zaljubljena v quinny buzza. Barve, spravljanje, oblika, zakon je res...
Edino tudi jaz se bojim, da bo otročiček noter tesen, da ko bo imel 1 leto in pol, da mu bo premajhen, da bo noter kot pravi velikan. Pole me moti, k se ne da slečt tisto debelo prevleko na vozičku.
Drugi vozički mi sploh niso všeč, in zna bit, da bo na koncu padla prou ta odločitev.

Verjetno če se odločimo na speedi naredimo najboljše.

lp

furlica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2009 16:08:33   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: furlica

joj, jaz sem prav zaljubljena v quinny buzza. Barve, spravljanje, oblika, zakon je res...

Tudi jaz nisem odstopala, dokler nisem spoznala njegovih minusov.  Tudi meni ni bil noben niti približno všeč, sam sem se pol prepričala in odločila. Prevagalo je to, da sem želela, da moj user posted image uživa v vozičku, da je komot, da se športni del poleže, da je pralna prevleka, da je vodljiv, za vse terene,... user posted image user posted image user posted image In potem sem se z lahkim srcem odločila, da pa to ne bo buzz user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2009 18:44:02   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: mary10

naš prvi voziček je bil speedy,drugi buzz in tretji jane slalom.oba, buzza in speedya smo kombinirali s košaro,ampak se speedi bolj obnese.buzz mi je bil praktičen le z lupinico in sedalnim delom tam do enega 8 meseca,potem  je user posted image  postal pretesen,prekratek.ni imel nogic kam dat,pa ni bil nek velikan.pri spedyu mi je manjkalo le sprednje držalo,zato smo kupli še jane-ja.zdaj ko imamo še prednje držalo,speedya ne menjam več.košara ali lupinica ali športni del meni je zakon.tak da jane stoji zaprašen in čaka na kupca,če kero zanima.naprej seveda na zs.

mi smo se odločali med buzzom in slalomom ter se odločili za buzza (zarad avta oz. prostora, ki ga zavzame). testirala ga še nisem, ker še ni user posted image . mi je pa zelo žal za slalomom, se mi zdi bolj kompakten, lažji in tudi lepši.

zakaj pa ti nisi zadovoljna z slalomom?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 18:46:31   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Tudi jaz nisem odstopala, dokler nisem spoznala njegovih minusov.  Tudi meni ni bil noben niti približno všeč, sam sem se pol prepričala in odločila. Prevagalo je to, da sem želela, da moj user posted image uživa v vozičku, da je komot, da se športni del poleže, da je pralna prevleka, da je vodljiv, za vse terene,... user posted image user posted image user posted image In potem sem se z lahkim srcem odločila, da pa to ne bo buzz user posted image

za katerega si se pa odločila? 

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 18:01:14   
furlica
tosja, tudi mene zanima za kakega si se pol odločla?

Jaz se nagibam na quinny speedi, čeprav za ga dat v avto, bom morala dat kolesa dol. Moram ga it pogledat še v živo.
Ni pa slab tudi Baby comfort, a mi je všeč samo v beli barvi.

težke odločitve... če bi naši srčki v trbuščku vedli... user posted image

Lep pozdrav

furlica

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 18:45:43   
sinskaT
Ravno zaradi "majhnosti" sedalnega dela, ima sedaj Buzz (model 2008 in 2009) še XL sedežno enoto, ki je namenjena starejšim otrokom.
Meni je prekrasen in poznam par otročkov, ki so zelooo zadovoljni v njem..se pravi košara prvih 4-5m, nato pa športni del.

Sedaj, ko sem 2. noseča malo drugače gledam na to vozičkarsko sceno in se mi niti ne da kaj preveč debatirat okoli tega..itak vsak zase ve kaj mu je ok in kaj ne.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2009 19:48:42   
TomTaylor

Jaz se nagibam na quinny speedi, čeprav za ga dat v avto, bom morala dat kolesa dol.

No, jz imam cliota, ki je majhen avto, pa mi koles ni bilo treba jemati dol. No, sicer pa gredo z lahkoto gor in dol, dve minutki dela vsega skupaj. Ampak s speedijem jz nisem bila zadovoljna, hrbtno naslonjalo je bilo tako majavo, da je bila včasih tamala notri kot en pijanec, vsa skrivenčena in postrani...Itak je pa zmeraj živčnega fasala, samo da je videla ta voziček. Ni se marala notri voziti pa konec. Nazadnje sem ga prodala.

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2009 20:26:51   
tosja

tosja, tudi mene zanima za kakega si se pol odločla?

http://www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=56&tn=2

sinskaT: In res je, da se vsak odloči kakor želi-po svoji presoji, zmožnostih,... Vendar dobro poznam buzz-a 2007 in vem kakšen sedalni del ima in kako v njem sedi 6, 7,... in 13 mesečni user posted image . Tisti povečan sedež pa je en velik nateg (zame), ker je to sam ena pena, ki se gor natakne...Tak, da...to je samo moje mnenje!!!! user posted image

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2009 21:02:34   
frutka_
Jaz imam model 08 in sem zelo zadovoljna. 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2009 10:53:05   
sinskaT
Govorila sem za model 2008 in 2009, ne vem kako je pri 2007. Pena je za manjše otročke, tisti drug material pa za kasneje (vsaj tako mi je bilo rečeno v trgovini, naj me kdo popravi, če so mi prodajalke naložile). In kolegica fura notri 16mesečnika, ki nima ravno malo kg, brez problema...user posted image Pa še zaspi kot mali mucek, naša pa v High treku ne pa ne. Hakelc je čisto drugje kot pa v vozičkuuser posted image user posted image user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.