Jessy
|
Drage moje sotrpinke in večne borke z našo največjo nadlogo - KILOGRAMI! Jah, kaj naj rečem...sem bila v posvetovalnici in niso bili nič kaj zadovoljni z mojim porastom kg v zadnjih petih tednih, saj sem v tem času pridelala kar 5 kg. Si morete misliti??? 5 kg v 5. tednih!!!??? Katastrofa! Mi je kar okice malo ven vrglo, saj moja domača vaga ni kazala take teže, ampak le 3 kg več. Saj mi niso ravno težili! Ginekolog je rekel, da je njemu navsezadnje vseeno koliko kg dobim gor, ampak da naj se zavedam, da kar pridobim od danes naprej, bo težek boj za porabo le-teh zalog. Zdaj, v 27. tednu imam vsega že kar +10,5 kg. :( Zdaj sva pa z :love: naredila načrt, da ne bova več kupovala sladoleda za v skrinjo ampak se bova do sladoleda raje sprehodila, ko si ga zaželim. Ker pa je do sladoleda daleč, vem, da to ne bo ravno pogosto. Pa VEČ VODE sem dodala na svoj jedilnik, da ne bom tako lačna! Ko pa ravno omenjam posvetovalnico, bi omenila še to, da je drugače vse bp, ter da je naš malček že pripravljen na štart, saj se je z glavico lepo usidral za na pot in je ZELOOOO nizko. Še sreča, da ima vse poti še normalno zaprte in zaenkrat nič ne kaže, da bi se maternični vrat začel krajšati. Upam, da bo tako zdržalo čimdlje. Je pa tudi rekel, da ima malo, malo možnosti, da bi se še kaj obrnil, čeprav ni za izključiti. :bravo: Tega sem pa vesela! Takole...malce sem pojamrala, ker mi je ležalo na duši. Upam, da bo v prihodnje manj kg viška. Lep sončen dan! Jessy in :duda:
|