|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina in glavobol
10.3.2009 14:33:23   
malecka
OK, saj ne vem kako naj začnem....moj 4-letnik izgleda kot da ga je povozil vlak........ v petek je bil mož pri zdravniku ( vročina, bruhanje, driska...) in je mali ugotovila da ima gnojno angino--- 10 dni antibiotikov... stanje zdaj OK

Tamali je kazal začetne simtome in mu je dala zdravnica "preventivno" macropen .......stanje vsak dan slabši, podočnjaki, vročina konstantno 39*C in gor, toži za bolečine v hrbtnem delu, tam ko so ledvice, sam ne ve več pokazat...mali mi ne je, pije na srečo ogromno pojavla se je driska, bruhanje... danes smo bili na kontroli je umaknila antibiotik "ker baje nima bakterijske okužbe"............

....Zdaj mi spet leži z 39,7*C vročine.... calpol ne pomaga, svečke ne daj bog..... noge ima ledene, tako da hlajenje ne vam, če bi kaj pomagalo, ker ga zeeebe.

Kaj za enega user posted image mi je narest, študirala sem že na alergijo na antibiotike, pa so mi rekli, da preveč paniciram?!

A ima katera podoben problem...

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina in glavobol
10.3.2009 14:35:53   
pipic
vročino ima lahko tudi do 7 dni-žal viroze user posted image
Počakaj še kakšen dan.
Pije ti tako da ne vidim problema.
Če bo apatičen ali podobeno pa takoj  k zdravniku

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vročina in glavobol
10.3.2009 14:39:21   
malecka
Ja saj to je problem, ker mi delujo že fajn prizadet.... user posted image Tak bogi čist se zgublja.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?