|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Smetanova v Mb-parkirplac
10.3.2009 12:59:00   
wing
Mariborčanke, rabim nasvet, kje lahko za dlje časa(cca. 5-6 ur) parkiram pri FERI-ju na Smetanovi ul.? Je v Pristanu res garažna hiša in se pride do tja isto kot do športnega centra? (s koroške ul)?

Hvala za odgovore vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Smetanova v Mb-parkirplac
10.3.2009 14:06:32   
pupika
Če si dovolj hitra zjutraj lahko parkiraš na lentu. Ali pa kar v smetanovi ulici. Pa na lentu se tudi najde plac po 13 uri, ko gredo nekateri iz služb domov.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 14:10:14   
susica
na smetanovi lahko parkiraš samo boš morala biti res zgodna tam okoli 6, ker ob 7 je že maribor zabasam vsaj smetanova ! lahko pa parkiraš v garažni hiši pod novo tržnica samo je za plačat!
pa parkiraš lahko okoli ljudskeda vrta, pogoj pa je da si zgodnja!  da je pod pristanom garažna hiša pa prvič slišim!

jaz sem bla danes okoli pol osmih v mariboru in ni blo placa da se ubiješ!

lep pozdrav

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 14:16:33   
Lenny
Če boš pred 7. uro, boš mogoče še dobila prostor. Na Lentu je garažna hiša, ampak te bo za celo dopoldne kar stalo. Najboljše, da prideš kar k meni na dvorišče parkirat, imaš potem 5 minut peš do FERI-ja user posted image

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 14:59:19   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Če boš pred 7. uro, boš mogoče še dobila prostor. Na Lentu je garažna hiša, ampak te bo za celo dopoldne kar stalo. Najboljše, da prideš kar k meni na dvorišče parkirat, imaš potem 5 minut peš do FERI-ja user posted image

A sva mi2 sosediuser posted image

drugače pa se strinjam z predhodnicami. Če boš hitra dobiš plac, drugače pa garažna hiša.............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 15:15:08   
wing

A ti to resno?user posted image  

Termin pa je popoldanski (od 16-21), če imate takrat fraj na dvorišču?haha, saj ne, bom se že nekje not pičila, sprašujem pa zato, ker tistega dela ne poznam ravno najbolje, pa ni se mi za gužvat ravno

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 18:53:47   
zvesta
wing, ob taki uri je smetanova že bolj prazna....po moje ne bo gužve...

jaz običajno tam parkiram med 10 in 12 uro... parkrat se peljem okrog, pol s epa že najde kak plac zame...

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2009 18:56:03   
rija
ej stara...ka si se v šolo fpisalauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2009 9:33:10   
Lenny
IZVIRNO SPOROČILO: wing

A ti to resno?user posted image  

Termin pa je popoldanski (od 16-21), če imate takrat fraj na dvorišču?haha, saj ne, bom se že nekje not pičila, sprašujem pa zato, ker tistega dela ne poznam ravno najbolje, pa ni se mi za gužvat ravno

Ja, resno ja! user posted image
Pri nas se zjutraj parking sprazni in se začne znova polniti popoldne. Rampe pa nimamo, tako da ..... ZS user posted image

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?