Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
je nosečnost ali je ni? 10.3.2009 10:27:33
|
|
|
|
buča
|
v soboto sem delala test clearblue in je pokazal +.Potem sem v nedeljo že pričela krvaveti,klicala v porodnišnico,kjer so rekli,da itak tako zgodaj še nič ne morejo.to vem tud sama.V ponedeljek sem potem šla do svoje g,kjer mi je kar vse ven padalo v kosih.Pregledala me je in naredila še uz.Tud na uz je bilo še vse premajhno,da bi karkoli videla.Na monitorju sem videla samo,da mi je v maternici merila neki svetel obris-je pa rekla,da to ni menstruacija.Dobila sem Dabroston in Buscopan tbl. in bolniško do kontrole v ponedeljek.Danes mi še vedno vse ven leti v kosih,tud vročina mi je padla...naj omenim,da imam tudi sicer redni menzes tako močan-vse v kosih in ogromno krvi.Kako naj sedaj sploh vem,a gre za ss al za navadno menstro?Če gin.nič ne vidi,kako potem lahko potrdi nosečnost,oz.ss?Jemala sem tudi injekcije gonal f,ker se zdravim zarad neplodnosti.Je imela katera tak problem,oz pozna kakšno s takšnim problemom?lp
|
|
RE: je nosečnost ali je ni? 10.3.2009 10:51:12
|
|
|
|
Mikica
|
Zelo podobna situacija je bila pri meni januarja. Ginekologinja je videla samo gestacijsko vrečko, jaz sem pa močno krvavela. Test je bil seveda pozitiven. Čez dva tedna je bila gestacijska vrečka že večja, ploda pa še ni bilo. Potem je sledila še ena močna krvavitev, ko se je seveda vse končalo s SS. Najbolj zanesljiv pokazatelj je pač vrednost hormona v krvi, moraš pa zato v laboratorij. Glede na višanje ali nižanje vrednosti hormona, ti lahko pove ali je nosečnost še ali je ni več.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?