|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ponovit test
10.3.2009 9:28:39   
Taddy78
Od poroda je M vedno prišla različno, ali je 2 dni zamujala ali prišla 2 dni prej, včasih točno in tudi zadnje 3 mesece, je bila točno na 28 dni.

Mogla bi jo torej dobiti 07.03., naslednji dan sem naredila test ki je bil - user posted image
Danes je torej že 31 dan, pa še je ni. user posted image
A je še sploh smiselno narediti test in ali je pri kateri bilo podobno, pa se je kasneje vseeno pokazal +, ali bi lahko bilo kaj drugega narobe?

S tem da sem imela ta mesec čisto drugačne "znake" kot ponavadi (delamo že 3 leta na drugem user posted image ), pred M pa sem vedno napihnjena in so me bolele joške, pa tudi tega ni bilo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ponovit test
10.3.2009 10:12:35   
teji
svetujem ti da naredi, evo jst se trenutno tud s testi ubadam včeraj pokazu rahlouser posted image  danes pa isto, ne vem ali naj povem svojmu al ne????

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 11:22:01   
Taddy78
Super, tebi tako lahko kar čestitam user posted image user posted image user posted image  črtica je črtica, četudi rahla...

Verjetno bom še res te enega sprobala in če ne bo nič, bom kar poklicala G...

Torej boš imela novemberčka (naš je tudi user posted image )

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 12:50:02   
Anonimen
Pozdravljene!
Moram še jaz povedat svojo izkušnjo.Tudi jaz sem user posted image  pričakovala 24.2. in sem že kakšen teden prej naredila test kjer je pokazal user posted image .Jaz presrečna,čeprav mi je bilo sumljivo da mi je pokazalo tako hitro.Nato sem naredila ponovno test po tednu izostanka in ni pokazal nič.Pa sem ga delala naslednji dan pa je pokazal user posted image ,nato sem naslednji dan naredila test spet in spet ni pokazal nič.Zamuja mi skoraj že tri tedne,jutri imam G.
Hočem vam povedat,da lahko testi zatajijo.Še zdaj ne vem pri čem sem in se ne sekiram več.Bomo videli jutri.

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 13:34:15   
ursa30
s katerim testom si se pa testirala??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 14:00:33   
Anonimen
Duo check,mini baby(od DM),clear blue,dobila sem ene iz laboratorija,...ni da ni.In mi je vsak pokazal drugače.Najbrž se zdi smešno in je res,ampak mene so tako daleč pripeljal da se mi j....po domače.Kar bo pa bo.Nič več testov in sekiranja vsak mesec bo ali ne bo.Ker sem skoraj dobila živčni zlom,en dan je bilo user posted image ,drug dan ne.Pol sem si pa rekla dost je tega,kar bo bo.
Pa to so ble močne črtice.Ne rahle.Pojma nimam.Bomo videli jutriuser posted image .

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 14:08:04   
ursa30
ti si zgleda res fenomen user posted image user posted image user posted image

upam, da ti jutri G pove dobro novico. pa javi, velja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2009 14:26:43   
Anonimen
Res je smešno,pa neumno tudiuser posted image .Neki časa me je jezil da sem skoraj eksplodirala,zdaj pa sem se pomirila.
Jutri vam pa sporočim.Pa držite pestiuser posted image .

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2009 17:15:46   
Anonimen
Tudi jaz imam podoben primer... user posted image
Očitno je nekaj v mesecu marcu...začetek pomladi, hormončki razsajajo po svoje... user posted image

Držim pesti za user posted image ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 17:46:41   
Taddy78
No danes sem naredila še enega, spet minus, tako da nosečnost sigurno ni.

Anonimna meni bi se na tvojem mestu res zmešalo.
Se mi je pa nekaj podobnega zgodilo v prvi nosečnosti.
Prvi test BC je pokazal user posted image , pa mi je mami rekla, naj za siguro kupim CB. Ga naredim in seveda mojega primera črtic ni bilo v navodilih. Kličem v lekarno in mi rečejo da to ni nosečnost, spet kličem mamo da nisem noseča. Zjutraj pa sem takoj klicala v Krko in mi prijazen gospod reče, da to pomeni nosečnost...in poba sedaj že gre proti 4.letu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.