|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elevit
9.3.2009 22:05:58   
Anonimen
mene pa zanima kdaj naj začnem jemati folno kislino - priporočajo mi elevit!!
takrat ko zvem da sem noseča ali jo naj začnem jemati prej!!
nažalost sem imela že ss!!! prej sem pa s začela jemati ko sem bila že noseča 1m očitno prepozno... 
na dojenčku pa sedaj delava okoli 1leto...
hvala za odgovor!!
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elevit
9.3.2009 22:11:06   
zvezdica1980
Priporočljivo jo je jesti že kak mesec prej predno zanosiš.Zato je najbolje da kar začneš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2009 22:18:45   
Anonimen
ok hvala za odgovor bom kar začela - vsaki dan po eno!!
lp

(odgovor članu zvezdica1980)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 9:29:47   
giotti
Jaz ti priporočam, da začneš šele tisti dan, ko boš zagledala plus, ker nihče ne ve, kdaj zares boš zanosila. Kritičen pa je v bistvu 6. teden nosečnosti, ko se zapira hrbtenica! Tako da tudi če boš jemala samo tisti 6. teden, bo vse okej oziroma ne bo nič narobe zaradi tega, ker ne bi jemala folne že pred tem...
Pa srečno user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 10.3.2009 9:30:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 10:43:17   
ursap
če je možno jih začni jemati tri mesece pred nosečnostjo, drugače pa ni nič narobe če zdaj začneš oz. ko že veš da si noseča (to mi je gospa v lekarni rekla). pomembno je, da jih jemlješ prve tri mesece, ki so najbolj ključni za pravilen razvoj.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 18:56:48   
čebelca2
priporočam ti, da jo začneš jemat, ko bosta začela delat na user posted image ker folna kislina se izloči iz telesa, kar je ne potrebuješ oziroma kar je telo ne absorbira. zase jo zaužiješ (če imaš raznoliko prehrano) verjetno povsem dovolj, lahko da jo tudi za user posted image , vendar za vsak slučaj... drugače pa elevit vsebuje tudi ostale vitamine, po katerih še nimaš povečanih potreb (če kot že zgoraj omenjeno ješ raznoliko hrano) zdaj... tifol je npr samo folna kislina... vendar po želji...

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 19:07:04   
jernejav
Tudi jaz sem prvo jedla Tifol, ko sva začela delati na user posted image , ko pa sva zagledala + pa sem pričela z Centra Med Mami....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2009 19:08:49   
FIA 80
Meni so priporočali najprej Tifol, ko bom pa v 3. mesecu pa T. zamenjam za Elevit al pa še neki druga na P - no js zdej pridno papam T - kdaj bo pa ta 3. MES. PA SAM BOG VE .user posted image NE PRIČAKUJEM 22. 3. Upam, da nama bo res uspelo- po 2 l.user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 13:24:36   
nogavicka80
Sama jem Elevit 3. dan. Ko pa sem šla v lekarno, mi je gospa povedala, da bi to morala jemati že 3 mesece pred zanositvijo...Sama sicer predvidevam, da bi lahko bila user posted image , ampak izostanek user posted image  je šele 2 dni, tako da...zdaj jih bom jedla ne glede na to, če sem ali nisem user posted image  in upam, da nisem prepozna.

(odgovor članu FIA 80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 19:03:30   
limonita
Dr. Pušenjak priporoča jemanje folne kisline od ovulacije do menstruacije - če pride, če uspe pridelati user posted image pa seveda še naprej. 

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.