|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 8:33:22   
aljča
Punce moje jest sem tuk vesela:)-:)-:)-danes grem v Mb na prvi Uz za tretjo inseminacijo.In vam povem, da se prvič dobimo in spoznamo z Mojco9000.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:JUPI:bravo::bravo::bravo::bravo:
Čao Alja:metulj::metulj:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 8:37:55   
Kris
Aljča,

držim pestke, da bo tokrat uspešno.

srečnooooo.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 8:38:25   
PiaM
Super, lepo! :bravo:
Pa spijta kakšno :kava: še za nas in dobro opravita.:sloncek:
:rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 8:49:29   
aljča
BOMO hvala punce,no zdej pa grem.Lep dan vsem puncam tu gori želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 8:55:47   
Nannn
O kako lepo srecno obema :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 9:07:08   
emaa
o kako lepo, pa fajn klepetajtja, da bomo vedeli zakaj jutri lije:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 10:04:12   
Skye
aljča držim :miska::miska::miska::miska: da bo tokrat zadetek v polno;)

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 12:48:57   
tinkamiška
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::)

Tinka

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 15:19:20   
girly
naj te :pujs: spremlja in :angel: bedijo nad tabo

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 15:55:03   
aljča
Upam da boste tuki še kej brale ker se mi ne da nove teme odpirat.
No pa je prvi Uz za mano.Dr Kovačeva mi je povedala da imam ta mesec zelo lepo na desni strani 7 folikelčkov,na levi pa kar 11.Sploh ne morem verjeti da je tako.Sem mislila, da se heca.Zgleda da je to res sam od hormonov odvisno.Jutri je peti dan in začnem z komiflenom.9.5. pa zopet na Uz in takrat izvem kdaj bo Inseminacija.Upam, da mi bo ta mesec poratal in da bom preskočila IVF kar v nosečnost:nosecka:;).Punce kar držte pesti jaz jih bom pa vam ok:miska::pujs::miska::pujs:;):)Tko sem vesela da bi kar skakala do stropa.
No Končno sem spoznala našo Mojco9000.Super deklina.Dobro urco smo lepo kofetkale in se smejale ter čvekale.Deža pa nismo zrihtale;).Verjeten bo jutri.Upam, da se bova z Mojco še kar dostikrat srečale in poklepetale.Punce lahko bi organizirale kak piknik za forumke tle gor kaj pravte???A ne bi bilo super.:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:.
Tkole tole bo za zdajle vse.Jutri grem v službo do petka.Od ponedeljka drugi teden pa bom imela bolniško in bom doma tako da komaj čakam jutranjo kavico z vami.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 17:30:04   
PiaM
Lepo, aljča!
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JUUUHHHUUU
3.5.2005 21:07:08   
ronni
Super, Aljča!!!
A ni super ko spoznaš katero? Super ideja za piknik.
Jaz sem bila super dobre volje, ko sem spoznala Tinkomiško,ko pa sem po tem zvedela,da je bila že najbrž takrat :nosecka: , pa sem skoraj dol padla od veselja. Pa še nobeni se ni sanjal o tem.
Za ta lep pomladni mesec,pa ti želim,da končno postaneš :nosecka: in se res izogneš IVF!!!
DRŽI SE !!!!!:metulj:
Saška

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?