|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hojla septembrčice
3.5.2005 7:51:30   
Lenči
Že lep čas nobenega glasu od vas. A ste se vse na morju potepale? Mi smo bili pridni doma, saj danes pričnemo z gradnjo prizidka - da bo naša družinica imela malce več prostora :bravo:.

Splošno počutje je nespremenjeno - slabosti in bruhanje. A sedaj je trebušček že zelo viden in razen nosečniških oblek mi je vse premajhno (samo okoli trebuha, saj imam še vedno -4kg (sem se le za kilo poredila :bravo:)). Tudi brce naše pikice/pikca so vedno močnejše :).

Kako pa ste ve? Trebuščki rastejo? Pikice/pikci brcajo?

Vsem želim en prijeten sončkast dan, Lenči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hojla septembrčice
3.5.2005 8:37:04   
Sugy
hojla,

jaz sem tukaj :) Tudi jaz moram nosit nosečniške hlače, kar naenkrat mi je bilo vse premajhno. Zredila sem se 4 kg - tudi kar naenkrat (v 14 dneh). Prej pa nič; zanimivo, ne.

Moj pikec me je začel božat že prejšnji teden, potem je bil dva dni ful aktiven, zdaj pa se je malo umiril. To mi je čudno, zakaj prej ful, zdaj pa očitno čez dan kar spi.. Najprej sem bla malo prestrašena, da je kaj narobe, potem pa sem se umirila. Glavno, da ga kdaj pa kdaj začutim, ne?

Uživajte še danes, jutri bo spet dež :(

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hojla septembrčice
3.5.2005 9:10:09   
devica
Še ena, sem v 19 tednu in se počutim odlično.
Slabosti, bruhanje je minilo- dokončno v 16 tednu, do 18 tedna me je še občasno pekla zgaga, sedaj se je vse umirilo. V celi nosečnosti sem se zredila 4 kg, kar je lepo sprejemljivo, mi paše jest in se glede kg nič ne sekiram, saj jih bom- glede na izkušnje po prvem porodu- kar hitro porabila, glede na to da imam doma že enega živčka.
Naslednji teden imam morfologijo in že komaj čakam. Otrokove gibe sem čutila že nekje v 15. tednu, prvi teden je bil zelo aktiven , potem pa nič več. Čutim le par brcik na dan le toliko, da vem da je še živ.
Upam da ni to kaj narobe.
Moram pa povedat da sem v drugi nosečnosti bolj umirjena, počasna, srečna medtem ko sem v prvi veliko jokala, hitro vzkipela. Sem se pa fizično nekako bolje počutila(pet let nazaj)in bila bolj aktivna.
Kakorkoli že, zunaj je sonček, jaz pa grem kmalu v službo, pa se mi nič ne da. Pa saj bomo kmalu celo leto doma z našimi sončki, a ne?
LP!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hojla septembrčice
3.5.2005 9:20:35   
Čiračara
En lep sončen pozdravček še od mene:)

Pa se res nismo dolgo slišale punce in prijetno je spet malo počvekati:)
Mi smo se bolj doma držali čez prazike, šli pa smo tudi malo na izlet v Logarsko dolino.
Počutje je kar ok, kile tud pridno rastejo, tako, da imam pri 20 tednih +5kg. Oblečem lahko še dvoje "ta stare" hlače, saj imajo v pasu elastiko:)-:)-:)-. Drugače pa nosim že nekaj nosečniških cunjic:sloncek:
Brcika pa tud tu pa tam kakšna:sloncek:. Ampak tu so bolj nežne, komaj zaznavne:(. No, vsaj jaz mislim, da so to brcike:zmeden2:..
O spolu še nimamo pojma:((, mogoče pa izvemo na pregledu 16.5:bravo::bravo:

Veliko sončka in uživajte:metulj:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hojla septembrčice
3.5.2005 10:15:17   
Pia67
Živjo!

Čez krajše počitnice sem bila kar aktivna, nekajkrat v hribih, kjer me je pošteno ožgalo, urejala pa sem tudi stanovanje-malanje in čiščenje. Komaj čakam nove kuhinje junija.
Oddala sem tudi planiran dopust. Letos je carski, saj bom že od 10.7. na dopustu, potem nekaj delovnih dni za primopredajo in porodniška.
Kilogrami vztrajajo na petki, plezalne hlače so mi še prav, tako, da lahko še nekaj časa migam v njih. Ta teden imam morfologijo, rezultate AC pa sem tudi dobila, tako, da je kakor sem pričakovala, vse OK.In končno vem kaj me tako vztrajno brca ob 5.00 zjutraj. Lačna :roza: Zvečer bolj malo pojem in mi zjutraj pošteno kruli.

Mejte se,

Pia

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hojla septembrčice
3.5.2005 11:37:28   
teja21
živjo septemberke, res ste se čisto izgubile.
na morju nisem bila, grem pa čez dva dni v egipt in to za 14dni, tako da me boste malo pogrešale.
moji kg so se ustavili na +5-6, katere sem pridelala že prvi mesec, zdaj v 21t pa še isto, tako da hvala bogu. brcike čutim še nežne, vendar bolj po malem, se mi zdi da je moj mali bolj len. :love: pa komaj čaka da ga začuti, upam da ga bova na dopustu.
lepo se imejte drage septemberke. si še pišemo, pa ko pridem vam pokažem slikce.

pa pa

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hojla septembrčice
3.5.2005 11:42:28   
KSS
Pozdravljene!

Kako vas je lepo brati da ste lepo preživele praznike.Jaz pa imam en velik problem :((upam da mi bo katera kaj svetovala.Moja hčera je dobila podančice(gliste) in ona je dobila zdravilo tako da pri njej je vse OK:bravo:.A kljub higieni,ki sem jo izredno poostrila od umivanja rok in razkuževanja rok,preoblačenja posteljine,piđam,spodnjega perila,sem jih dobila tudi jaz:hudicek:.Zdravnica mi zdravila pravi ne sme dati svetovala mi je česen po katerem mi je pa slabo.Jem pa mleti česen z veliko vode vendar jih še vedno imam.Ne vem kaj naj še naredim čisto sem obupala a mi voljo daje :zaspan: ki me pridno brca in upam da z njim ne bo kaj narobe.
Naj se javi če je katera imela tak primer.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hojla septembrčice
3.5.2005 14:37:17   
teta beta
Čao!

Morja žal še nismo videli :(, sva pa bila med prazniki v Mozirskem gaju, na Konjiški gori in na ogromno sprehodih (joj, kako pogrešam kolo!!!) ter sladoledih (Index je zakon). :duda: že brca, iz jošk mi že tudi teče, buši pa je vsakdan lepši. Kavbojk ne nosim več :(, mogoče si bom za dobro volj kupila kake nove poceni, sicer pa nosim nosečniške hlače, stare vrečaste in trenirko s širokim pasom. Treba bo pa najti nekaj kratkega za vroče dni ali pa kiklco. Se je pa že začela sezona natikačev :bravo::bravo::bravo:

Uživajte v lepem vremenu!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hojla septembrčice
3.5.2005 15:02:48   
saba
ojla, da se malo jaz oglasim po dolgem času.

trebuh raste, brceke vedno močnejše, ponoči me ne pusti spati ;)

prejšnji teden sem preživela v bolnici. Ni blo nič hudega, ampak sem si med privezovanjem čevljev pretegnila vezi, tam doli pri lulici;) ..in nisem mogla hodit...da vam ne povem kakšen velik strah me je prijel, da nisem kaj pikici naredila. No zdej je vse o.k. Čevlje mi zavezuje mož, pa tudi hlače mi mora on oblačit...vglavnem vse moram delat z minimalno hitrostjo in se vlečem ko en polž. Zdaj sem se kar malo navadila in prav uživam, se mi zdi kot da mi tako čas teče počasi:muca:

no jaz delam še 3 tedne in hop na dopust in pol direkt na porodniško, komaj čakam.

no to je vse, v petek imam morfologijo in upam da nama bo takrat mali pokazal kaj ima med nogami:zmeden2:

lep pozdrav vsem, pa uživajte v sončku:sloncek:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hojla septembrčice
3.5.2005 16:16:21   
tažana
No tako da še jest dodam nekaj besed.
slabosti so minile, jem kar pridno, vagam se pa sploh ne, tko da ne vem a sem kej pridobila ali nič.

svojih hlač v bistvu ne nosim več razen trenerke aja pa žametne hlače so mi še prov ampak so pretople!
mam doma ene nosečniške hlače pa mi gre grozno na živce, ker so čez trebuh!:grrr:
tko da sem šla u soboto kupit ene na štrikce pa eno številko večje in zdej nosim te.:)-

brcike sem pa tut šele v četrtek (20t) prvič začutla no v nedeljo jih je pa še moj:love:

glede dopusta pa letos ne bo nič ker šparam za poroko.
pa še na šihtu mam sam 9 dni dopusta jih bom raj avgusta koristla da bom prej doma.

pridne bodite!:kuza:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?