|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v ciklusu lahko zanosim?
9.3.2009 12:26:40   
Anonimen
S partnerjem sva imela spolne odnose 2 in 3 dan po menstruaciji, RAda bi zanosila oz. kako naj vam povem, najprej je bil ful zainteresiran, se pravi sva "spustila notri," sedaj pa ne vem ali se je ustrašil, ker pravi da bi še malo počakala, tako da vprašanje če se bo vse skupaj prijelo, glede na to da so verjetno plodni dnevi nastopili kasneje, ko nisva bila več aktivna .

Zanima me, teoretično gledano ali ima ženska tudi ko že zanosi oz. kljub temu še vedno občutek plodnosti, se pravi (povečana sluz, bolečine v spodnjem delu, skratka se počuti še vedno enako, če npr. do oploditve že pride).

Upam da razumete kaj hočem vprašati, so sluz in te zadeve še vedno prisotne v dnevih pred čakanjem na rezultat.
Vem da sem postavla čudno vprašanje, pa kljub temu upam na kakšen odgovor.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.3.2009 15:16:02 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: upam da nisem postavila čudnega vprašanja!!
9.3.2009 15:13:12   
sončekm
Oj! Kot prvo, zelo malo parov zanosi takoj v prvo. Vsaj tako jaz mislim, kot tudi kaže, tako da po mojem mišljenju je malo možnosti, da bi se že prijelo, plodne dni si pa imela verjetno kasneje kot pa sta user posted image . Počutje pa je pri vsaki nosečnici drugačno. Lahko imaš vse možne znake za nosečnico, lahko pa nimaš nobenega ali pa mogoče samo napete prsi, kar pa je tudi znak za user posted image . Če do menstruacije ne bo prišlo, naredi po kakšnem tednu zamude test in bo vse jasno. Držim pesti, da sta imela takoj srečo in sporoči!!!!
Upam, da sem se vsaj jaz približala željenemu odgovoru! user posted image

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj v ciklusu lahko zanosim?
11.3.2009 2:54:15   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

S partnerjem sva imela spolne odnose 2 in 3 dan po menstruaciji, RAda bi zanosila oz. kako naj vam povem, najprej je bil ful zainteresiran, se pravi sva "spustila notri," sedaj pa ne vem ali se je ustrašil, ker pravi da bi še malo počakala, tako da vprašanje če se bo vse skupaj prijelo, glede na to da so verjetno plodni dnevi nastopili kasneje, ko nisva bila več aktivna .

Zanima me, teoretično gledano ali ima ženska tudi ko že zanosi oz. kljub temu še vedno občutek plodnosti, se pravi (povečana sluz, bolečine v spodnjem delu, skratka se počuti še vedno enako, če npr. do oploditve že pride).

Upam da razumete kaj hočem vprašati, so sluz in te zadeve še vedno prisotne v dnevih pred čakanjem na rezultat.
Vem da sem postavla čudno vprašanje, pa kljub temu upam na kakšen odgovor.

Zdravo,

glej miška takole je....Prvo razčisti z fantom " ALI HOČETA OTROKA ALI NE "....če fant ni za, počakaj...življenje bo prineslo svoje ( verjemi  mi )...Nikar ga pa ne sili...Najboljši očka je tisti, ki si želi biti očka...Če se bosta odločila, da ga hočeta, morata vedeti, da je to precejšna odgovornost, čeprav še nisi noseča, ampak ti lahko povem, kot ti je predhodnica, da zelo malo parov zanosi v PRVO, večina od nas se trudi in trudi...imaš pare, ki se trudijo leta, pa je z njimi vse cool, imaš pare, ki se trudijo leta pa potrebujejo tudi pripomočke, pomeni skupajo zanosit s pomočjo zdravnikom...

Prvo poglej na koliko DNI imaš M...zapisuj si v zvezek in če imaš redne, pomeni, vsak mesec isto število dni..Potem imaš kar nekaj linkov tukaj zgoraj,ki ti lahko izračunajo približno PLODNE DNEVE, v tistih plodnih dnevih sta bolj aktivna kot ponavadi...

Hitro pa boš, ko boš na tem, lahko spoznala, da seksaš na plodne dni, zanosiš pa ne...ker je pač ovulacija lahko na začetku ciklusa, lahko na sredini ali na koncu...praktično kadarkoli, ker je pač vsaka ženska drugačna...in tudi stres veliko pripomore tukaj...ene se bolj sekirajo, ene manj, ene za vsak drek tle gor pišejo, ene beremo pa se že iz tega marsikaj naučimo...pač smo si različne...

seveda je to STRESNO OBDOBJE za vsako žensko, ki ob sebi vsekakor potrebuje moškega, ki jo ima zelo rad in ji stoji ob strani ter si želi tega otročka z njo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj v ciklusu lahko zanosim?
11.3.2009 10:53:05   
čebelca2
čist kamot se lahko v prvo prime, zakaj pa ne???? če sta oba zdrava  ni nobenih ovir.

men je ginekolog razložu glede ovulacije takole, vedno je 14 dni pred menstruacijo (oz čez 14 dni po ovulaciji vedno dobiš menzo), tako da si lahk sama naračunaš. kar se pa sluznice tiče ti ne znam svetovat, ker se jst po svoji sluzi ne znam nič orientirat.user posted image user posted image edino kar me včasih špika jajčnik, ko imam ovulacijo...

kar se pa tiče zanositve se pa lahko čist v prvo prime, odvisno kdaj seksata (itakuser posted image )  - brez tega pač ne bo šlo, pa odvisno od morda kakšnih težav za katere ne veš. npr. jst sem prvič zanosila čist nenančrtovano in me je itak skor kap... ampak smo se sprjaznili in že veselili, potem pa še en šok, spontani splav. potem sem čez pol leta namenoma zanosila, (v prvem poskusu!!!), brez računanja in čakanja na plodne dni, vendar zopet v 8t ss. razlog - pregrada v maternici... vidiš, cel kup je faktorjev, ki lahko vplivajo na tvojo zanositev in donositev. lahko je tudi stres (kot je bilo že napisano), al pa da se preveč trudta in samo na to še mislita, ali pa kake druge psihične blokade...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.