Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj 8.3.2009 21:54:15
|
|
|
|
FIA 80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kdaj ste po laparo dobile in kdaj ste zanosile? Sama sem - ker sem prenehala jemati KT 1 dan pred lapo, dobila najprej ZELO krepko (3. dan po ), tisto tapravo pa kot bi jo drugače redno dobila. 26 dan od zadnje. Zanosla pa še - lahk da sem že - ker še ne vem - delamo pospešeno - mamo ravno ta teden P dni - tak, da ti to še ne morem povedat - aja na posegu sem bila prejšnji mesec!
|
|
|
|
RE: kdaj 9.3.2009 9:12:10
|
|
|
|
Vitaebella
|
Laparo in histeroskopijo sem imela septembra lani, 3 tedne po operaciji sem dobila M, zanositi pa mi še vedno ni uspelo (za mano že 1 postopek IVF in 1 prenos eskimčka).
|
|
|
|
RE: kdaj 9.3.2009 10:39:48
|
|
|
|
anci banci
|
sem dobila 45 dni po laparo... naravno pa nisem zanosila ... je bilo treba iti v postopek umetne oploditve, ki je v prvo uspel in sedaj sem v 22 tednu
|
|
|
|
RE: kdaj 9.3.2009 11:43:03
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitam ančibanči,upam,da bo meni kmalu priteklo in bova lahko začela delati na
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 9.3.2009 20:00:44
|
|
|
|
sončekm
|
Laparo sem imela lani novembra, enkrat in edinkrat do danes sem dobila spontano menstruacijo približno 60. dan po opraciji, do danes še nisem zanosila. Resno se sprašujem, zakaj tudi menstruacije ni, kljub temu da mi je drugi test tudi pokazal negativno. Jutri imam pregled pri dr. Ribič!
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 9.3.2009 20:43:49
|
|
|
|
tweety83
|
Menstruacijo sem dobila 14dni po operaciji. Sedaj pa čakam drugo po operaciji in potem gremo v napad. Upam da uspe po normalni poti - če ne pa bom štorklji kupila navigacijo, da ne bo spet zgrešila hiše.
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 9.3.2009 21:23:20
|
|
|
|
METULJ1
|
laparo in histeroskopijo sem imela lani septembra. M sem dobila 27 dni po operaciji. Zanosila še nisem. Če bo vse posreči greva maja v postopek IVF, če seveda prej ne uspe po naravni poti
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 9.3.2009 22:20:04
|
|
|
|
Kliki
|
Po laparo sem Mdobila točno na datum kot sem jo imela prej, na pa sem začela delat po prvi M. Tako mi je rekel G.
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 10.3.2009 7:43:42
|
|
|
|
db
|
tečko sem dobila takoj po operaciji in potem sem imela še 4 mesece neredne sedaj pa jo imam točno na 30 dni je že eno leto in še nisem zanosila
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 10.3.2009 8:21:21
|
|
|
|
ziva1
|
Pred operacijo ki sem jedla tabletke, ko sem jih nehala sem šla na operacijo, sedaj pa M ne dobim. Operacijo sem imela prejšnji mesec, M pa še nisem dobila in je danes 31 dan. Prej tudi nisem imela neredne in nikoli tako dolgega ciklusa.
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 10.3.2009 8:22:26
|
|
|
|
ziva1
|
Na operacijo sem šla takoj po M, ki so jo sprožile tabletke.
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 10.3.2009 10:22:54
|
|
|
|
witto
|
Laparoskopijo,sem imela oktobra 2007, zanosila Januarja 2008,vendar je sledill ss, potem sem imela dve iui postopka, oba negativna, ponovno sem zanosila Maja 2008, po naravni poti, in sedaj imam fantka starega 1 mesec
|
|
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 10.3.2009 13:21:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
laparo sem imela lani pred poletjem, sem dobila normalno in mi ni uspelo do sedaj zanosit po naravni poti. Sedaj grem na prvi ICSI in mi bo uspelo Matr, sem pravi optimist
|
|
RE: kdaj po laparoskopiji ste dobile m in kda... 10.3.2009 15:24:23
|
|
|
|
anci banci
|
zakaj pa ne bi bila optimist....? meni je v prvem poskusu ICSI-ja uspelo in sem tudi bila optimist
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?