|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čelada
2.5.2005 14:46:21   
TINKI
Kje ste kupile tako majhno čelado:zmeden:. Našemu je 46 čisto prevelika. Slišala sem da se dobi en poseben vložek za v čelado. Ali mogoče katera ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čelada
3.5.2005 16:43:15   
frutka_
Jaz sem malemu kupila najmanjšo čelado v Hervisu, št. natančno ne vem ampak mislim da je velikost s.
Sicer še mu je malce prevelika ampak imam tako nastavljeno, da mu jo čisto zategnem pod bradico in mu ne opleta.

Ne vem če sploh obstajajo manjše.
Morda poglej v kakšni trgovini s športno opremo/kolesi!

LP

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čelada
4.5.2005 8:18:12   
AnBan
Mi smo kupli v hervisu tako, ki se da nastavit...za kolk starega otroka pa rabis:zmeden:?

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čelada
4.5.2005 20:39:19   
TINKI
Za 11 mesecev. Tudi mi smo mu probali tisto za nastavit št. 46 pa mu je bila še vedno prevelika. Bomo šli še v hervisa probat tisto najmanjšo S.

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čelada
4.5.2005 21:43:10   
ana1
Mi smo čelado kupili v kolesarskem centru v BTC-ju. Ima možnost reguliranja obsega, bila pa je okrog 6.500 SIT.
lp, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TINKI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?