Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 19:51:46
|
|
|
|
rija
|
pri 4 v Umagu, pri 8 v Baški. obakrat v hotelu.
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 19:53:55
|
|
|
|
tintin
|
kamp Straško, Novalja - Pag bili v prikolici, tamal je bil star takrat 7,5m
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 20:02:02
|
|
|
|
silvy
|
S trimesečnikom smo bili na Rabu v apartmaju. Mi je full žal, da nismo šli v hotel, ker ne bi bila še s kuhanjem obremenjena. Zdaj, ko ima skoraj 2 leti me je z njim v hotelu prav sram. Zadnjič, ko smo bili v toplicah je metal sir na sosednjo mizo, olupke od banane. Noro! Potem smo jedli kar ločeno, enkrat jaz enkrat partner. Dokler ne je goste hrane pa je hotel super. Čeprav smo mi tudi kasneje šli v hotel. Malo smo obroke prilagodili in imeli zmrznjene mineštrice s sabo. V hotelu so mi jo pogreli in skuhali paštico. Dala sem v termos in kosilo je bilo pripravljeno.
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 20:12:50
|
|
|
|
N.SI
|
metal sir na sosednjo mizo hahah, ojoj, to je pa moralo biti - hudo
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 20:22:19
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvy S trimesečnikom smo bili na Rabu v apartmaju. Mi je full žal, da nismo šli v hotel, ker ne bi bila še s kuhanjem obremenjena. Zdaj, ko ima skoraj 2 leti me je z njim v hotelu prav sram. Zadnjič, ko smo bili v toplicah je metal sir na sosednjo mizo, olupke od banane. Noro! Potem smo jedli kar ločeno, enkrat jaz enkrat partner. Dokler ne je goste hrane pa je hotel super. Čeprav smo mi tudi kasneje šli v hotel. Malo smo obroke prilagodili in imeli zmrznjene mineštrice s sabo. V hotelu so mi jo pogreli in skuhali paštico. Dala sem v termos in kosilo je bilo pripravljeno. Pa mi tud hodimo v apartma s tremi otroci najmlajši je bil lani star 4 mesce(smo bili na Pagu)pa gremo večkrat ven jest,drgač pa zunaj možek kej na žaru speče,pač za otroke lahko vedno kaj pripraviš kar pač v hotelu ne gre.Se pa ne obremenjujem z kuhanjem-vsak dan kosilo,raje gremo kam na kosilo ali večerjo.
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 20:23:21
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja IZVIRNO SPOROČILO: silvy S trimesečnikom smo bili na Rabu v apartmaju. Mi je full žal, da nismo šli v hotel, ker ne bi bila še s kuhanjem obremenjena. Zdaj, ko ima skoraj 2 leti me je z njim v hotelu prav sram. Zadnjič, ko smo bili v toplicah je metal sir na sosednjo mizo, olupke od banane. Noro! Potem smo jedli kar ločeno, enkrat jaz enkrat partner. Dokler ne je goste hrane pa je hotel super. Čeprav smo mi tudi kasneje šli v hotel. Malo smo obroke prilagodili in imeli zmrznjene mineštrice s sabo. V hotelu so mi jo pogreli in skuhali paštico. Dala sem v termos in kosilo je bilo pripravljeno. Pa mi tud hodimo v apartma s tremi otroci najmlajši je bil lani star 4 mesce(smo bili na Pagu)pa gremo večkrat ven jest,drgač pa zunaj možek kej na žaru speče,pač za otroke lahko vedno kaj pripraviš kar pač v hotelu ne gre.Se pa ne obremenjujem z kuhanjem-vsak dan kosilo,raje gremo kam na kosilo ali večerjo. letos gremo pa v Zadar seveda apartma.
< Sporočilo je popravil ajataja -- 7.3.2009 20:24:13 >
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 7.3.2009 22:06:43
|
|
|
|
kajajaka
|
stara je bila 2,5 meseca, bili smo v apartmaih v Izoli in je bilo super - septembra- ne prevroče, nič vwč gužve... mala je pa spala in jedla kot navita... ji je zrak očitno zelo dobro del. Kar pojdite na dopust.. nič preveč ne komliciraj. V apartmaje smo šli, da sem lahko sama vodo prekuhavala za AM... se mi je zdelo lažje kot v hotelu, kjer moraš v kuhinji fehtat...
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 8.3.2009 8:00:52
|
|
|
|
kaya2007
|
greš tja, kamor ti je trenutno najbolj enostavno (tip nastanitve). dokler smo morali tamali pripravljati kašice (ni marala frutkov), je bil to apartma ali kaj podobnega, zdaj so mi the best hoteli, ker mi ni treba še na dopustu skrbeti za hrano. lokacijsko je pa itak vseeno, gledaš samo toliko, da res niso le in samo skale, ampak saj to ni skoraj nikjer..seveda greste lahko tudi na daljše destinacije, zakaj pa ne? naša je bila lani na morju stara okoli 1 leta, pa smo bili kakšen mesec na barki, vsake par dni smo menjali destinacijo in je bilo brez problema, prvo leto pa smo bili sicer na vikendu, ampak bolj zato, ker nismo čisto dobro vedeli kaj bi
< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 8.3.2009 8:02:05 >
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 9.3.2009 8:44:32
|
|
|
|
saskija
|
Z dojenčkom je najbolje da se odpraviš tja, kjer ni predolge vožnje, včasih je tako najboljša izbira letalo saj si v kratkem času tam kjer želiš . Glede hrane, če ga dojiš pa ni velikega problema, tisti en obrok ali dva, ko ga ima pa vzameš zraven kupljene kašice ali žitno kašico, ki se zmeša z vodo pa je. Če izbereš hotel ti to v boljših hotelih tudi sami ponudijo. Fino je, če je veliko sence in poti za sprehajat, bližina obale, ne prevroče. Potem je čisto vseeno ali izbereš Hrvaško, Grčijo ali Ciper.
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 9.3.2009 13:55:40
|
|
|
|
drum
|
Mi smo kampirali-prvič smo šli na dopust ko je bila tamala stara mesec in pol in to v kamp kjer ni bilo elektrike. Pa ni bilo nobenih problemov. Tudi s starejšima dvema smo prvič odšli ko so bile približno tolk stare-tudi nikoli problemov.
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 10.3.2009 10:40:46
|
|
|
|
nborazem
|
s 3,5 mesečno punčko sva bile v campu, savudrija, od maja do sep. noro fajn.
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 11.3.2009 20:12:06
|
|
|
|
livia
|
pri 3 mesecih v Čatež - hišica podobno kot apartma pri 5 mesecih Kranjska Gora - apartma in kamp Lignano - mobilna hišica pri 9 mesecih smučanje Sexten - apartma pri enem letu spet Čatež pri letu in pol kamp Lignano Sabbiadoro s šotorom Osebno imam raje apartmaje in ne hotele, a ti vseeno lahko priporočim hotel La Pergola v Lignanu. So prav prilagojeni za otroke. Dobiš pasirano kašo za otročke, ne začinjeno, stolčke, imajo igrala in klimatizirano igralnico, prijazni, oddajajo kolesa... Mi smo se lani preselili v ta hotel iz kampa, ker nam je bilo v mobilni hišici prevroče (bila je brez klime). Tudi okolica je fajn za sprehajat, se kopat,... Za take male mi je fajn tudi Čatež. Pa naj bo to apartma ali hotel. Bazeni, sprehajalnih poti ful, igral, nekaj sence,... Sicer je pa moje mnenje, da greš lahko s tako majhnim otrokom povsod, saj še niso neki nagajivi, čeprav se tebi mogoče zdaj zdi drugače. Komot si privoščite tudi kako daljšo destinacijo.
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 14.3.2009 9:07:20
|
|
|
|
bilbo
|
4 mesečna v Rabcu 6 mesečna na Kreti 1,5 leto Tunizija
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 20.3.2009 14:11:23
|
|
|
|
josephine27
|
2,5M KAMP MAREDA 9M TERME PTUJ APARTMA
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 20.3.2009 21:30:22
|
|
|
|
petrazg
|
No, mi smo bili z 2 mesečnim v kampu, 6 mesečnim v Egiptu, 1 leto starim na Djerbi. Pa nikoli nobenih problemov... ne s hrano, ne z nastanitvijo... Sedaj v maju čakamo našega drugega sončka in že imamo rezervirane počitnice v Šibeniku, v hotelu. V hotel gremo, ker se meni na dopustu ne da kuhat... Kako bo pa to zgledalo z 2-letnikom in 2-mesečnikom vam pa potem javim...
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 17.4.2009 7:55:55
|
|
|
|
Andra
|
pri petih mesecih začeli prakticirati letalo, enostavno in hitro. hrvaški obali se izogibamo, ker mi ni do tega, da se vozimo cele ure.... Vedno v hotel in nikoli problemov.
|
|
|
|
RE: počitnice s 5-6-7 mesečnikom ?? 21.4.2009 20:30:52
|
|
|
|
anaya
|
Mi potujemo konec maja v Turčijo. Stara je 8 mesecev in me zanima kako prenašajo let in kaj definitivno ne smem pozabit vzet zraven?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?