Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 18:09:03
|
|
|
|
divans1
|
Čestitam!!!!!! Sta se dolgo matrala? Lepo in mirno nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 18:11:59
|
|
|
|
čebelca2
|
čestitam veselo, sproščeno in lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 18:40:11
|
|
|
|
Blueberry
|
Čestitam!!
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 19:01:14
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
punce hvala vam! lahko si zameslite kako se pocutim! SE zdaj ne morem verjeti da je vse skupaj RES! Vsake toliko pogledam na testek da vidim ce je plusek se vedno tam... Hja aktivno, Divas, sva zacela delati konec decembra. Sva pa ze enkrat leta 2007 zagledala +, pa se je v 8.tednu koncalo z abrazijo...upam da se tokrat obnese in bom novembra zibala!
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 19:02:40
|
|
|
|
Rožica I
|
Čestitke !
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 19:03:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda punce hvala vam! lahko si zameslite kako se pocutim! SE zdaj ne morem verjeti da je vse skupaj RES! Vsake toliko pogledam na testek da vidim ce je plusek se vedno tam... Hja aktivno, Divas, sva zacela delati konec decembra. Sva pa ze enkrat leta 2007 zagledala +, pa se je v 8.tednu koncalo z abrazijo...upam da se tokrat obnese in bom novembra zibala! čestitke držim pesti, da bo tokrat vse ok...sicer pa ITAK DA BO!
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 19:07:13
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
hvala vam punce res, to mi ogromno pomeni, lahko si same mislite!!!! RESNICNO upam da bo tokrat slo vse po planu in se bo vse koncalo ok
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 7.3.2009 19:32:34
|
|
|
|
rj1808
|
Kak lepo,prav čutim tvojo srečo..!! Lepo,brezskrbno,mirno nosečnost ti želim!!Pa si dobila lepo darilo za Dan žena,a?
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 8.3.2009 8:42:47
|
|
|
|
Netopirčy81
|
No lepo!Čestitam!!!Srečno in zdravo !!!
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 8.3.2009 8:44:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
veliko sreče v nosečnosti
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 8.3.2009 9:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda punce hvala vam! lahko si zameslite kako se pocutim! SE zdaj ne morem verjeti da je vse skupaj RES! Vsake toliko pogledam na testek da vidim ce je plusek se vedno tam... Hja aktivno, Divas, sva zacela delati konec decembra. Sva pa ze enkrat leta 2007 zagledala +, pa se je v 8.tednu koncalo z abrazijo...upam da se tokrat obnese in bom novembra zibala! Želim ti veliko sreče in lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 8.3.2009 11:43:51
|
|
|
|
felix7
|
čestitke pa lepo nosečnost želim
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 8.3.2009 12:51:10
|
|
|
|
Pupa7
|
tudi jaz se pridružujem čestitkam čim lepšo nosečnost ti želim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: tudi meni se je po dolgem casu spet nasme... 8.3.2009 15:49:05
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
hvala vam punce resnicno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?