Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 16:43:03
|
|
|
|
babylove
|
joj tiste banjice so zelooo male! Mogoče jo boš 2 meseca uporabljala, potem pa bo premajhna postala. Jaz našega sicer še spravim noter, ampak ne more več imet nogic iztegnjenih, zato ne more več čofotat in kopanje ni tako zabavno ;).
|
|
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 19:40:02
|
|
|
|
k1
|
mi imamo ločeno previjalo (paše na posteljico), banjo pa ločeno. se mi zdi bolj praktično!
|
|
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 20:11:49
|
|
|
|
špelin@
|
Za previjanje sem to mizico uporabljala zelo dolgo - nekje do enega leta, potem sem piko previjala na postelji. Za kopanje pa ni bila ok, smo raje imeli posebej banjico. Zdaj bo taista mizica s predali služila za dojenčkova oblačila in rekvizite, previjalno podlogo sem si naredila posebej, namesto banjice bomo pa tokrat poskusili s čebričkom ;) :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 20:42:48
|
|
|
|
babylove
|
ja, to je res poleg majhnosti še dodaten ogromen minus. Če je banjica pod previjalno površino, je izredno nerodno in predvsem nevarno nerodno namiljenega in mokrega (= spolzkega) otroka dvigovat z eno roko, da si lahko z drugo namestiš previjalno površino. Razen če imaš tako narejeno, da lahko banjico izvlečeš, to je pa idealno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?