Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 11:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam rok 11.7. pa že razmišljam o tem da bi kar začela, kajti nikoli ne veš kdaj te lahko preseneti in bi rada da to opravim sama. Prvič sem uporabljala mehčalec, pa tudi sedaj bom. Če bojo problemi pa pač nebom več. To je moje mnenje. Uživaj v toplem sončku
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 11:42:01
|
|
|
|
valentina.
|
Jaz sem dosti stvari dobila od prijateljice in tako na obroke že kar nekaj časa perem in likam, imam pa še dva meseca do PDP. Raje zdaj, kot potem ko bo vroče. Ja, pa mehčalca ne dajem, ker so nam v šoli za starše rekli da naj se ne bi uporabljal :zmeden2:. Kar na delo:). LP, valentina
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 12:13:50
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz še imam mesec dni do PDP-ja, pa še nisem začela nič prat. Mislim da bom nekje dva tedna prej, da bo res vse sveže oprano in "razkuženo". Če pa bo zamujal/a, pa se mi zdi še to prehitro, samo kaj ko nikoli ne veš. LP
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 12:18:01
|
|
|
|
malika
|
Jaz imam rok 29.7. pa že perem in likam. Operem in zlikam pač vse kar sproti. Tako sem delala tudi prvič in nima bit kaj narobe, kvečjemu si delaš uslugo, ker na koncu ne bo ravno prijetno s tistim velikim trebuhom in v vročini še likalnik gnat sem in tja :)- . Mehčalec lahko mile volje uporabljate; jaz sem kupila tisti beli silan z dojenčkom-no tega sem uporabljala prvič, zdaj v drugo pa imam sušilec, tako da mehčalca ne rabim.
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 12:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vse oprala, zlikala in zložila v previjalno mizico 2 meseca pred PDP. Čez sem položila polivinil vrečke. Jaz ne bi tvegala in pripravljala vse 14 dni prej. :zmeden2:Nikol ne veš....
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 12:56:23
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jaz sem začela 2 meseca prej, počasi, ko sem bila pač pri volji. Mehčalec pa uporabljam od začetka in sicer silan sensitive. Naj se ga ne bi, ampak je seveda vse odvisno od otroka, koliko je občutljiv. Naša k sreči ni:bravo:. lp:muca:
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 13:43:02
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz teh izkušenj trenutno nimam še, vam pa lahko povem kako je bilo pri moji sestrični! Kadarkoli sva govorili o tem je rekla, da moraš za te stvari in nakup opreme obvezno v zadnjem mesecu poskrbeti, ker drugače to prinaša nesrečo. No in v 7.mesecu lažni popadki, ter panika, ker ni bilo ničesar še pri hiši,... Odloči naj se sama kdaj je zanjo pravi čas
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 13:53:22
|
|
|
|
dory
|
Jaz priporocam,da se nekje do 35.tedna opravijo se zadnja taka opravila...saj potem nikol ne ves,kdaj te preseneti... Aja jest sem prala tud z mehcalcem...ce bi vidla,da ga ne prenese,bi pol prekinla..tko pa se vedla ne bi :)
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 13:54:19
|
|
|
|
dory
|
Sicer mi je pa bullshit,tista vraza,da moras sele pol v zadnjem mesecu vse naredit in kupit..ce bi jaz tko delala otrok sploh ne bi nic mel :zmeden:
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 14:11:20
|
|
|
|
špelin@
|
Ravno včeraj sem oprala še zadnje stvari :bravo: - rok imam sredi junija. Zdaj me čaka še nekaj likanja. Prala sem z navadnim praškom, ki ga vedno uporabljam, dala na dvojno izpiranje, mehčalca pa itak skoraj ne uporabljam (imava obe z veliko piko precej občutljivo kožo), in ga tudi na dojenčkovih cunjicah nisem. Izkoristila sem čudovito sončno vreme, ko se vse hitro posuši 9nebesa :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pranje oblekic, pleničk... 2.5.2005 18:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam PDP 29.maja, pa še nimam nič oprano in zlikano-Mi je kar nerodno:ups::)-:zmeden2:, samo če mi niso še novega pralnega stroja priklopli...ta vikend bo -Baje!:)-:bravo::)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?