|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez
2.5.2005 10:03:31   
diamantka
pozdravljene,
mene bi pa zanimalo, če ti ginekolog priporoča, da ne zanosiš določeno obdobje, če si rodil z carskim rezom!imam kolegico, ki je imela carski rez in je rodila junija, sedaj pa je že v drugo noseča z rokom v septembru!
ali ve kega kaj o tem? hvala vam in lep pozdrav :kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   carski rez
2.5.2005 10:14:27   
Lana_s
Včasih (v časih moje mame)je bilo tak, da dve leti po carskem rezu nisi smel zanosit, da si je telo odpočilo in se "porihtalo". Če pa je še vedno tak pa ne vem.

Lp

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   carski rez
2.5.2005 11:12:21   
dory
Vsaj eno leto po CR ne priporocajo zanositve..ceprav jih poznam kar nekaj,ki so zanosile kmalu po prvem otrocku...ce zanosis vsaj dve leti od CR imas moznost roditi po naravni poti..

Neposredna povezava do sporočila: 3
   carski rez
2.5.2005 11:15:36   
Anonimen
Moja prijateljica je rodila 1 leto in pol po carskem rezu po naravni poti. Niso pa ji smeli pritiskati na trebuh, da bi otrok lažje prišel ven zaradi preteklega CR. Pa je šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   carski rez
2.5.2005 11:17:00   
dory
Uf jest si ne predstavljam da bi rodila po naravni poti...ob fizicnem naporu kar fajn zapece....

Neposredna povezava do sporočila: 5
   carski rez
2.5.2005 15:31:58   
diamantka
hvala vam za odgovore, a mislite da bi naravni porod imel kakšne posledice na tega drugega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   carski rez
2.5.2005 18:04:08   
Anonimen
Ne vem, sicer, kaj točno si mislila s tem zadnjim vprašanjem. Kot jaz vem, res ne priporočajo ponovne zamositve vsaj leto do leto in pol po CR. Jaz sem prvega otročka rodila s CR, drugega in tretjega pa po naravni poti:bravo::bravo::bravo: Vse je potekalo super in brez zapletov in otroci so vsi OK. Je pa res, da so med CR in naravnim porodom minila 4 leta.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   carski rez
2.5.2005 22:02:06   
Mina1
Po CR absolutno toplo priporočajo kar 2 leti pauze - RESNO!!! Da si telo opoore oz. rez in tako.

Jaz sem imela prvič CR, počakali so 2 leti in šele nato smo začeli delati na novem članu. V drugo je bil tudi CR, med mojim prvim:duda: in sedaj drugim:duda: so 3 leta razlike, tako da...

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 8
   carski rez
2.5.2005 23:25:10   
andrejaz
Meni je moja G svetovala, da je med obema porodoma najmanj 2 leti razlike, če je bil v prvo narejen CR. To pomeni da se po dobrem letu (1 leto in 3 mesece) lahko spet zanosi.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   carski rez
3.5.2005 11:16:02   
karmy
men se zdi da zanosjo punce prej k majo CR kot tiste k rodijo po naravni poti...razlog? nic se jim ne sfiži tam spodaj :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
   carski rez
3.5.2005 12:54:56   
Anonimen
:)-:):)-, ja, Karmy, menda je to edina prednost CR...
Jaz imam primerjavo-en CR, dva naravna poroda...sem ravno včeraj razmišljala o nakupu "utežk" za tiste mišice tam spodaj-za boljši "oprijem" med seksom8):)-8)
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   carski rez
3.5.2005 14:39:43   
karmy
:)-:)- no lahk ti povem da je to edini post dons, k me je skor z barskega stolčka vrgu tk sm se smejala :)-:)- a obstajajo take uteži? :)-:)- jzt bi tud probala :)-

Neposredna povezava do sporočila: 12
   carski rez
3.5.2005 17:39:01   
diamantka
zdravo,
hvala za vaše odgovore, mislila sem, da če ženska zanosi in rodi prej kot recimo 1 ali 2 leti, kaj se lahko zgodi oz. ali so lahko kakšne koli težave z otrokom ali pa morda celo z mamo? :kuza::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?