|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primolut Nor
6.3.2009 14:07:37   
Anonimen
Po jemanju Kt se mi je ciklus popolnoma alpak res popolnoma zmešal!Najprej semuser posted image dobila po 40n dneh, druge po 70 dneh še ni.Moj ginekolog mi je predpisal primolut nur, jemal sem ga po navodilu...vendar user posted image od nikoder.Naslednji teden grem spet k ginekologu.
Imam pa občutljive bradavičke, boli me križ, tam spodaj me špika, vse kot da bo prišla tečka in bo po vseh pravilih že mogla pridet pa je ni.
Se je kateri dogajalo podobno?
Delava nauser posted image , vendar na tak način ne bova ravno uspešna, tako da sem misel na nosečnost že zdavnaj potisnila tja nekam...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primolut Nor
6.3.2009 14:18:45   
tinncyka
ka si naredla test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2009 15:21:15   
sajka
to so znaki nosecnosti user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2009 15:58:39   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sajka

to so znaki nosecnosti user posted image

se strinjam!! naredi test in sporoči novico!!!
upam da bo user posted image !!!

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2009 20:14:31   
Anonimen
No če že tako rečete bom res naredila test, ampak pred devetimi dnevi moj ginekolog ni še nič videl, zato se je zaradi nenormalnega zaostanka user posted image tudi odločil za primolut Nor, je potem res možno da semuser posted image ?Bilo bi..fantastično!Ko sva se danes sišala po telefonu je rekla dobro, se vidiva, kaj je pa dobro pa nisem razbrala, bil pa je pozitiven prizvok, vsaj zdelo se mo je.hmm...

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2009 20:24:14   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No če že tako rečete bom res naredila test, ampak pred devetimi dnevi moj ginekolog ni še nič videl, zato se je zaradi nenormalnega zaostanka user posted image tudi odločil za primolut Nor, je potem res možno da semuser posted image ?Bilo bi..fantastično!Ko sva se danes sišala po telefonu je rekla dobro, se vidiva, kaj je pa dobro pa nisem razbrala, bil pa je pozitiven prizvok, vsaj zdelo se mo je.hmm...

G ne more vidit nič v 1. mesecu user posted image !! zato so tiste ki so zagledale + naročene skoraj v 2M nosečnosti ko se zarodek vidi!! tako da po mojem le natedi test in nam sporoči novico!!
navijam zate in za tvojega dragega!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2009 1:20:58   
mojca345
ginekolog te potipa tudi a ne....pa gestacijsko vrečko vidi....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2009 1:26:19   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Po jemanju Kt se mi je ciklus popolnoma alpak res popolnoma zmešal!Najprej semuser posted image dobila po 40n dneh, druge po 70 dneh še ni.Moj ginekolog mi je predpisal primolut nur, jemal sem ga po navodilu...vendar user posted image od nikoder.Naslednji teden grem spet k ginekologu.
Imam pa občutljive bradavičke, boli me križ, tam spodaj me špika, vse kot da bo prišla tečka in bo po vseh pravilih že mogla pridet pa je ni.
Se je kateri dogajalo podobno?
Delava nauser posted image , vendar na tak način ne bova ravno uspešna, tako da sem misel na nosečnost že zdavnaj potisnila tja nekam...

imela tako situacijo že večkrat...kaj naj rečem " welcome to the club nerednih M ".....je obupno...ne morem ti povedat nič vzpodbudnega...plodne dneve si je nemogoče izkalkulirat....mislim, lahko si neki kalkuliraš, ampak verjetnost, da zadeneš ravno ovulacijo je proti milijon....

mela tako situacijo lasnko leto novembra, zamujala mi je 50 dni...test negativen...šla do ginekologinje..me je potipala, čutila zadrnino..in rekla : tole bo pa mogoče nosečnost...jest že user posted image ...pol sva pa pogledale na ultrazvok, je bilo pa veš kaj ? Miom....jah, sem se lahko obrisala po nosu...me pa ni nič naročila na ponovni pregled, ker je kao majhen, da bo sam izginil....

naredi test če je negativen pa se pejdi pokazat ginekologinji, da ni kaj hujšega...jaz za sebe vem, da kar se pa tiče teh ginekoloških stvari, pa vedno tako zapaničim in me strah rata...ko bi bila še za zobe tudi tak panična, se ga pa na smrt bojim in se ne upam naročit..

sam bo treba...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2009 10:58:19   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ginekolog te potipa tudi a ne....pa gestacijsko vrečko vidi....

aja točno se opravičujem sem se zmotla!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2009 14:00:14   
Anonimen
Punce, rabila bi pomoč!

M imam na 30-36 dni. V nedeljo gremo na morje in imam tablete primolut nor že doma.

Mislite, da jih lahko začnem jemati že 27.dan (3. dni pred M bi jih naj začel piše v navodilih)? Kaj pa če bi ta mesec dobila M na 36 dan, pol bi jih naj začela 33 dan, ampak kako naj vem, če imam neredne!? user posted image

Je katere že vzela toliko prej? Kaj mi priporočate, kdaj naj začnem? Ker moje G ni bilo mi jih je napisal nadomestni, ki se mu ni dalo ukvarjati z mano in me je zaključil, da si naj pač približno zračunam.

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2009 15:11:59   
GoYa
meni je G naročil, naj začnem 7 dni pred predvideno M
tako, da ni nič narobe, če začneš 27. dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2009 15:12:34   
GoYa
-

< Sporočilo je popravil GoYa -- 23.7.2009 15:13:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.7.2009 16:22:16   
kago
jupiiii... bolj ko prebiram forum vidim, da ni samo moja tečka ČUDNA :D Tudi moja je zmešana.... danes je 50 dan od zadnje, v nedeljo je bil test negativen.... ne upam preveč ker se je en cikel že zavlekel tja do 60, drugi celo do 74 user posted image

Koliko časa pa že ne jemlješ KT? Mene je naročila na UZ po pol leta neuspešnih poiskusov in nerednim menstruacij... tako da septembra grem na UZ user posted image

Sicer pa ja o. zračunat se ne da user posted image tako da mi user posted image vsak drugi-tretji dan... :D

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?