|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je z sončanjem???
1.5.2005 21:14:07   
teja21
ojla vsem:nosecka: čez dva dni grem v egipt na dopust za 14 dni in me zanima kako je z sončanjem, kako dolgo smo nosečke lahko na soncu in kako je s kremami, kakšen faktor??
kako ste se sončile hrbet, ali ste ležale na trebuščku??? in ali se otroček lahko pregreje??
pa zanima me kako je s tresenjem med:nosecka: , kajti mogoče bi šla na kretek izlet z džipi, kako je s tem??
sem pa v 20t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako je z sončanjem???
1.5.2005 21:21:53   
tinčica
oj jaz sem bila na morju vedno pod senčnikom razen po 17 uri sem dala bušija na sonce.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako je z sončanjem???
2.5.2005 7:54:03   
CIPRESA
teja21 jaz sem pred kratkim zastavila skoraj isto vprašanje, ker sem prav tako veeellliikk ljubitelj sončenja, in me je zanimalo ali je kaj narobe če se sončim tudi za trebuh, pa so mi odgovorile da ne, prav tako sem z iskalnikom malo pobrskala pri dr. Pušenjaku pa piše da sonce ne vpliva na plod ampak na "po njegovem staranje kože", kar me je pomirilo. Zaradi prgretja pa nisem našla zaenkrat konkretnega odgovora in mu bom zastavila vprašanje takoj ko se vrne iz dopusta (po 04.05.).

Jaz sem se že sončila sem dala nekaj čez trebuh ampak mislim da bom tam po 4 ali 5 uri pokazala tudi trebušček sončku.
Vedno pa imam s sabo veliko tekočine!!!!

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako je z sončanjem???
2.5.2005 10:21:24   
malika
če ti bo sonce pasalo se sonči, ampak pretiravaj ne, da ne boš stakila kakšnih opeklin. Kremo za sončenje si kupi obvezno, najbolje bo kak faktor okoli 30 ali več. Vsekakor imej obvezno pri sebi steklenico vode, ki naj bo vedno polna!!!!

Pa pazi, da se ne zastrupiš s svežo zelenjavo ali sadjem. tega ne smeš jesti tam, upam da veš!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako je z sončanjem???
2.5.2005 11:21:09   
Jessy
Pri pregretju upoštevajta osnovno pravilo o segrevanju vode: voda se POČASI segreva in POČASI ohlaja. Torej, ti ni treba ta prvo minute zbežat s sonca, pretiravat pa spet ne.

Jaz bi upoštevala svoje telo. Ko bi se mi začele nabirati kapljice nad ustnico, bi 100% šla s sonca, če ne že malce prej.

lp, Jessy

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako je z sončanjem???
2.5.2005 18:23:25   
Anonimen
Jaz sem se danes malo sončla, pa ne preveč v trebuščka, da nebo kje opečen,tako kot moje rame:grrr::)-:)

(odgovor članu teja21)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Izguba zaposlitve
FORZA

Ste zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?

DA (25%)

NE (75%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!