|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakalna doba za 3. IVF v Mariboru
6.3.2009 12:09:09   
Anonimen
Pozdravljene,

ali katera ve, koliko so čakalne dobe za 3. IVF v Mariboru?
Nazadnje sem imela  punkcijo na začetku septembra 08.
Pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakalna doba za 3. IVF v Mariboru
6.3.2009 12:24:39   
barbarela77
Pozdravljena anonimna,

tudi jaz čakam na 3 ICSI v Mariboru, zadnjo punkcijo sem imela 23. septembra lani. sem pa bila pred enim mesecem v bolnici na UZ (kontrola endometrioze) in sem sestro danijelo vprašala kdaj bom približno na vrsti. in ti moram povedat, da mi ni nič razveseljivega povedala. rekla mi je, da naj pošto pričakujem v marcu, da pa v postopek zagotovo ne bom prišla pred dopusti (julija in avgusta ne delajo). potem sem jo vprašala kako to, ker potem bo to eno leto od 2 postopka. pa je rekla da na žalost je tak, ker dela samo en biolog po novem in da so morali zmanjšat skupine ker on ne zmore takega števila pacientk na enkrat.

tak je to, sem žalostna in razočarana. namesto da bi se čakalne dobe krajšale, se daljšajo.

lahko pa pokličeš v bolnico in vprašaš kak kaže kdaj boš na vrsti, pa boš videla če ti bojo isto rekli kot meni.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?