|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v nogah
6.3.2009 7:55:20   
5ra83
Mene pa zanima ali ima katera bolečine v nogah. Sem namreč v 18. tednu in imam kar hude bolečine v nogah. Ko jih dvignem , e sicer malo boljše, vendar pa ni čisto vredu. Zraven tega so mi začele pokati kapilare po nogah. Ima katera izkušnje s tem? Kaj narediti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v nogah
6.3.2009 8:39:40   
Anonimen
A so noge tudi otekle in bolj trde?

(odgovor članu 5ra83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2009 8:44:07   
pikapoka12345
Živjo,

priporočam, da nosiš kompresijske nogavice. Lahko si kupiš preventivne v različnih trgovinah z medicinskimi pripomočki... ali pa še prej obišči zdravnika, da ti da napotnico za dermo... Baje imajo pri eni dohtarci nosečnice prednost.

Vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2009 8:57:39   
5ra83
Noge mi ne otekajo, niti nimam trdih, le bolijo me. Imam sicer zelo tanko kožo, tako, da se mi vse vidi skozi, vsaka žilla, v glavnem vse. Strah me je, da bom dobila krčne žile, čeprav mislim, da je to dedno, ali ne? Pri nas v družini jih nima nihče.

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2009 13:57:00   
tia12
Je dedno in ni dedno. V nosečnosti se pogosto pojavijo. Pomagas si lahko le s tem da si jih prhas izmenično z hladno in toplo vodo, in pa da jih imas večino časa dvignjene....ko lezis si podlozi blazine, ko sedis imej pručko in noge naslonjene in pa čim manj stoj na nogah, ko le imaš priliko se usedi in počivaj.

Pa Lp,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2009 14:08:26   
loveforever
5ra83 gre za nekakšen išias nosečniški. mene je tudi zagrabil nekje v 15 tednu in me boli le desna noga in sicer nekje od cele riti navzdol po stegnju na zadnji strani. šla sem v lekarno in dobila HEPAN GEL, KI SI GA 3-4KRAT NA DAN NAMAŽEŠ NA OBOLELO MESTO. UPORABLJA SE TUDI ZA PREDELE KJER NASTAJAJO MALE POKANE ŽILICE. pri meni kr pomaga pa seveda mi je v lekarni rekel naj pijem šumeče magnezijeve tablete ker le te oblažijo krče

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!