|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa smo doma!
1.5.2005 8:20:17   
Anonimen
evo nas! preživeli smo teden na cresu in bilo je fantastično. :love:tisa je super prenesla 5 urno potovanje v obe smeri, nazaj še sploh, ko je od trajekta pa do ljubljane prespala :) pa še v 4 urah smo bli nazaj - je mami vozila :hudicek: tam smo se pa imeli blazno fino, vsak dan mo se sprehajali, pa na plažo smo hodili vodico gledat pa kamnčke glodat :zmeden:, vroče je blo že ful, tko da ne vem kako bomo polet prenesl to vročino, sploh js sem bl občutliva na to. tut fajn me je zažgal sploh po ramah, tko da se grem zdele še mal mazat s kremico :)
spali smo tut ok, sam prvo noč tm pa dons prvo noč spet doma se je tisa mal zbujala, vrjetn zarad spremembe okolja.

juhu za počitnice!:bravo:

zdej i vas pa vprašala še kam vi hodite na dopust z eno letniki? pa če ma tisti kraj kako net povezavo. mogoče poleti ne bi šli več na cres amoak kam drugam.

hvala za nasvete!

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa smo doma!
1.5.2005 8:50:36   
Jančika_
WB!:rozica: A ste kaj bistvenega pozabili doma?:)-

Veš kaj me zanima, kje ste šli na trajekt - v Istri ali s Krka? Mi gremo septembra (šele:(() na Cres v Miholašćico, pa nimam pojma, kje je boljše it:zmeden:.

Za kak drug kraj ti pa ne bi znala svetovat, ker nima seveda še čisto nič izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa smo doma!
1.5.2005 8:57:59   
Anonimen
Jutro obema!!!
Jančika je prav včeraj moja hči-Katja spraševala za najbližjo luko trajekta na NV poišči dobila boš odgovor.
LP neva:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa smo doma!
1.5.2005 9:06:41   
Jančika_
Neva, hvala, sem videla, samo ne vem, katera je bolj primerna za nas, ki pridemo iz notranjosti? Za vas z Obale je sigurno Brestova najbližja.

Glede na to, da je cena ista, je potem verjetno bolje iti kar iz Brestove, ne čez Krk, ker se tam plača še most:zmeden:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pa smo doma!
1.5.2005 9:18:20   
Anonimen
Mislim da ja.Če se še spomnim,nazadnje sem bila pred desetimi leti na cresu,da se je veliko turistov iz tvojih krajev odločilo prav za Brestovo.Je pa treba na pot zgodaj,da si v vrsti čim bolj blizu vkrcanja.
Na vročini čakat je res neznosno.Me smo se že odločile da bomo odpotovale od doma ob 3h zjutraj:zaspan::zaspan:bo huda ampak upam,da bo poplačano,ko ne bo dolgega čakanja.Kakšen datum pa ste si vi izbrali?:morje:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   pa smo doma!
1.5.2005 9:24:07   
Jančika_
Gremo zadnje dni avgusta in prve dni septembra - 29.8. do 8.9.! Ker je 29.8. ponedeljek, mislim, da ne bo gužve za trajekt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pa smo doma!
1.5.2005 9:51:12   
Anonimen
Ja pa res,takrat je že konec sezone in ni več gužve.Mi pa kar v najhujšem konec julija začetek avgusta....samo ta termin je hči dobila dopust.
Upam dae bomo vsi imeli odlično;):)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pa smo doma!
1.5.2005 11:50:32   
Anonimen
ja mi smo šli s celine, se pravoi z brestovga a ne? prej smo zmeri odil čez krk, zdej smo se pa odločil za to varianto, ker trajekt vozi na eno uro, na krku pa ne tako pogosto. mislim da ne 2 uri, pa smo rekl če glih zamudimo da bomo manj čakal. sem bla pa prijetno presenečena nad cesto ki so jo ful zrihtal od porozine do cresa, prej je bla totalno samomorilska, sploh ko je bla polet ful gužva. zato smo mi zmeri čez krk hodil, k tuki je blo res na en stran skala, na drug pa prpad, za crknt. zdej so jo pa fajn razširl, pa na nov asfaltiral. mal še delajo sam do sezone mislm da bo fertik. ja med sezono pa trajekti še bl pogost vozjo, edin kar se vleče je tm od rijeke, čez opatijo do brestove, sploh polet k je vse zabasan tm ob obali.

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   pa smo doma!
1.5.2005 12:06:52   
Jančika_
Oj, Lara, hvala! Zdaj smo pa čisto odločeni, da gremo iz Brestove! Ampak šele čez 4 mesece:((.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pa smo doma!
1.5.2005 12:28:38   
kalimero
Brestova je definitivno boljša izbira!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?