Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 30.4.2005 23:53:53
|
|
|
|
india
|
Ksenija! Čestitam, ne morem reči drugega kot uAUUUU!!!! Ful so mi všeč rožice, pa klobik, pa tiste živalic ein tvoja majčka ( kjejo skrivaš, pridem ponjo;);););)??), no, sicer pa so vsi izdelki super. A prodajaš tudi? Jaz,kadar utegnem, anredim kak prtiček, pa že 2 leti se spravljam nardit torbice za tavelike tri:zmeden2::zmeden2: Kje pa material kupuješ?
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 0:00:33
|
|
|
|
Gina
|
Sem hotela napisat, potem sem pa videla, da je že Miška napisala...ampak bom vseeno...UAU!!!:bravo: Pa še nekaj....UAU!!!:bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 0:03:11
|
|
|
|
ksenija.
|
Zaenkrat še kar utegnem veliko kvačkat, ker je Zala zelo pridna. Bomo videli kako bo, ko bo začela hodit. Material kupujem v City-ju, v trovini Elna na Ulici Gorkega ali nekaj takega (imajo ful izbiro), sedaj ko rem včasih v Ljubljano, pa si kar v BTC-ju nakupim. No kar nekja preje pa mi je ati prinesel iz Bosne, kjer je občutno ceneje (za tretjino).
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 0:07:49
|
|
|
|
Seven*
|
Joj kak lepoooooo!! Res imas smisel. :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 0:45:27
|
|
|
|
india
|
Jaz sem lani dobila eno ful veliko štreno bele preje iz Predilnice v Šk.Loki, po zelo ugodni ceni, samo na žalost imajo le v treh barvah: bela, naravno peščena in opečna. Zato sem vprašala za material. Pa še enkrat: UAU!
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 6:45:52
|
|
|
|
mammy26
|
zelo lepo, jaz za te stvari nimam časa ročno ustvarjati, ampak zato raje zapravljam za te stvari.
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 7:54:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Uauuuu (saj vem, da ponavljam, ampak kaj drugega mi ne pride na misel):bravo::bravo::bravo:!!! Pojma nisem imela, da se dajo take reči sploh narediti:ups:. Tisti prtiček z labodi - uh!:bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 8:22:59
|
|
|
|
Bela
|
Kako lepi izdelki, so mi oči kar žarele, ko sem jih občudovala:bravo: Dobra si, saj vem da kvačkanje zahteva veliko časa in potrpljenja, pa hkrati je zelo sprostitveno in kreativno...sam res si pridna veš:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 8:24:26
|
|
|
|
Taša
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 9:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo:Ja kdor ima talent in srce,potrpljenje ljubezen do lepega,pa zlate roke mu vse uspe. Priznam marsikaj sem se lotila,pa ni in ni potrpljenja in sem pustila na pol:((kvačkanje in štrikajnje pa goblene..ja žal nismo vsi za to.:)- ksenja vsaka ti čast res čudoviti izdelki:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 9:17:58
|
|
|
|
Baldi
|
Ksenija vsaka čast, tole pa ni:muca:kašelj A vse to se da nakvačkat:zmeden2:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 10:12:24
|
|
|
|
malika
|
pa sem jaz mislila, da obvladam :ups::ups::ups: Ksenija daj objavi kak cenik tukaj na RR :):bravo: Same neverjewtne stvari, res, bravo! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 10:22:49
|
|
|
|
ZARA
|
Ja res, jst sem bla čist šokirana...kvačkane rože?? RES,full dobr!!
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 10:28:42
|
|
|
|
Pupica
|
uau, dobr to:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 10:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Full dobro. Tistega metuljčka..ta levega...sem vidla tudi vzorec za klekljat..sam ni šans, da se ga lotim..:ups:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 13:22:12
|
|
|
|
PiaM
|
:bravo: Meni je najbolj všeč šopek iz lilij. :bravo: :rozica:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 16:52:42
|
|
|
|
puncica
|
Jst lahko rečem samo ADIJO, to mač za mene, pa tako rada bi kej skvačkala, ko pa to vidim me pa vse mine, kako obladaš, svaka ti čast res, samo :bravo::bravo::bravo: mi še ostane.
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 18:49:49
|
|
|
|
ksenija.
|
Hvala za pohvale. Res rada ustvarjem in že imam nove zamisli, ki upam, da jih bom lahko kmalu uresničila. Bom album dopolnjevala. MAlika ne vem, če lahko glih objavim kakšen cenik na RR. Mislim, da bi ga kar zbrisali.
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 20:38:38
|
|
|
|
Anja167
|
A dej, ne morem verjet... Totalna šefica si! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 21:49:17
|
|
|
|
sonček2*
|
Hudo, fuuuuul dobr, uau je taprava beseda za take umetnine :bravo::bravo::bravo::bravo:, kakšni šopki, pa labodki pa oh in sploh, res.....kako ti to uspe, časovno mislim pa potrplenje (vem, veselje pa to, sam res fuuuul dobr, šeenkrat bravo
|
|
|
|
Končno album z mojimi ročnimi deli 1.5.2005 22:41:33
|
|
|
|
HuAnita
|
Ksenja., zdaj pa mi res ne uideš!!!!!!!!!!! In potem se bom tudi jaz hvalila s takimi izdelki!:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?