|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca?
5.3.2009 8:34:24   
urskas
Hojla,

če vas slučajno zanima, zakaj je v Dragomerju vrtec za približno 50 € dražji od ljubljanskega povprečja.

http://www.log-dragomer.si/index.php?option=com_fireboard&Itemid=54&func=showcat&catid=9

LP, Urška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca?
5.3.2009 8:44:58   
Šaki
koliko pa plačujete.?

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2009 9:03:44   
NEVA-1
Ja saj vsaka občina sama določi ceno za vrtec, včasih je bil vrtec v Kamniku bistveno dražji od domžalskega, pa sta sosednji občini, lahko da je šše vedno, trenutno ne vem..

Čeprav ne razumem čist dobro, kaj sploh želiš povedat?

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2009 11:21:56   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1

Čeprav ne razumem čist dobro, kaj sploh želiš povedat?

Tudi jaz ne. Prilepi lestvico, da sploh lahko primerjamo, kolk dražji je vaš, če je sploh.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2009 20:51:17   
urskas
Hotela sem povedat zakaj plačujemo več:

Naš vrtec je prej spadal od Vrhniko, sedaj pa v novi občini plačujemo 30€ dražji vrtec kot na Vrhniki. To je približno 50€ več kot je povprečje v Ljubljani.

Razlog zakaj plačujemo več, pa je naslednji: ker je bilo vloženih nekajkrat več prijav kot je kapaciteta vrtca se je občina odločina odočila financirati "druge oblike varstva". In zato ker je recesija, so ta denar vzeli tistim, ki pa smo na srečo bili sprejeti v vrtec. Takšen razlog za razliko v ceni so mi navedli na moje vprašanje.

tak odgovor pa ni ravno pravičen. Hotela pa sem samo vaše mnenje.

LP,

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2009 21:11:05   
CatJa
A ni Marko za razlog navedel višje plače zaposlenih v vrtcu? Je pa grozno, ja, če ti kar tako na lepem zaračunajo nekaj procentov višji znesek user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2009 12:36:22   
urskas
ja, pa res je Marko napisal uradni odgovor.
teh nekaj procentov se od plačila za januar od februarskega razlikuje za 35€.user posted image  
(za 5. plačilni razred za drugo starostno odobje)

< Sporočilo je popravil urskas -- 7.3.2009 12:42:55 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?