Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 4.3.2009 20:10:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tudi brez.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2009 20:51:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 4.3.2009 21:10:27
|
|
|
|
taška30
|
Prvič en šivček, drugič nič.
|
|
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 4.3.2009 22:08:48
|
|
|
|
lelaval
|
No, jaz sem imela to "srečo", da sem bila 3x šivana. Poznam pa take, ki so 2x brez, pa tudi take, ki so 1. z šivi, 2. pa brez.
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 5.3.2009 8:36:11
|
|
|
|
evica23
|
Prvič brez šivov in upam, da bo tudi drugič tako. Sicer pa je veliko odvisno tudi od babice.
|
|
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 5.3.2009 9:27:23
|
|
|
|
Bibek
|
obakrat brez lp
|
|
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 5.3.2009 9:42:17
|
|
|
|
zmajaz
|
Odlično! Kot kaže imam torej kar dobre možnosti, da tudi v drugo zvozim bez šivov.
|
|
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 5.3.2009 10:22:45
|
|
|
|
glen
|
Prvič sem rodila punčko 4100 g in 57 cm in sem bila dosti šivana. V drugo imamo fantka 3550 g 52 cm in imam en mali šiv
|
|
|
|
RE: pvič brez šivov, kaj pa drugič? 5.3.2009 11:55:38
|
|
|
|
dana
|
Glen če nisem preveč firbčna - a je bil fantek kaj prej rojen - glede na kilažo mislim. Ker pravijo da naj bi bil ta drugi otrok težji od prvega. Naš taprvi je bil namreč tudi toliko težak kot je bla tvoja punca in me je kar strah, da bi bil drugi še težji. Sem bila pa tudi jaz šivana. Kaj bo pa zdaj bomo pa kmalu videli
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?