|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okvirna cena varstva na domu v LJ?
4.3.2009 18:39:46   
mml
Mene pa zanima kakšne je okvirna cena za varstvo na našem domu ( v Ljubljani) za enoletnika? Za vmesno obdobje namreč razmišljam, da bi imeli varuško na našem domu, septembra bi šel pa tamauček v vrtec...

...zdaj se pa nekaj dogovarjam in ne bi rada predlagala kakšne neumne cene (v eno ali drugo smer...)

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okvirna cena varstva na domu v LJ?
4.3.2009 18:41:04   
Kerensa*
Okvirno toliko, kot stane 80% (torej zate polna cena) vrtca.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2009 19:26:40   
principessablu
odvisno kolk časa na dan a je to 8-9 ur ali je to samo 3-4urce,moja kolegica plačuje 450e na mesec,vendar na njihovem domu,kjer jih je še 7...jaz sem plačevala 250,vendar ne v Ljubljani...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2009 20:18:57   
Ribica **
Jaz bi pogledala, koliko je polna cena vrtca in se po tem orinetirala. Sicer pa 350-450€, ce gre za 8 urno varstvo (za 9 ali vec pod 400€ ne). Odvisno tudi, kako ceno ima postavljeno varuska.

Jaz sem lani spremljala med pocitnicami in to in sem zaseledila, da eni placujejo po 600€ v skupinskem varstvu - to se mi zdi pa absolutno prevec.

Pa spet je odvisno, kaj od varuske pricakujes - da kuha ali samo pogreje, da mora pospravit za otrokom itd itd.

Aja, poglej se malo na MONu. Vem, da je ena zadnjic ponudila 300e za 4-urno varstvo in da jih je ful napadlo, da v LJ pa za ta denar ne bo dobila varuske. Meni se zdi to ful ok placilo in ce ne bi imela faksa, ne bi kaj dosti razmisljala.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 4.3.2009 20:20:06 >

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2009 8:45:51   
tojeto1
Če dobiš dobro varuško za 9 ur na dan je cena tm okoli 500 eur. Jaz sem imela ogromno razgovorov, ker sem tudi sama iskala, pa vidiš svašta. Tko da sem se raje odločila za privatni vrtec brez koncesije (za tistih par mesecev) - cena je bila 480 eur.

Ko se boš dogovarjala z varuško ne pozabi vprašati (vsaj jaz sem to vprašala):
  • kako je čez poletjem, ko ste na morju npr.  (ali plačaš ali ne),
  • če otrok zboli (ali ga čuva ali ne - pri meni je večino rekla, da takrat pa ne user posted image )
  • ali je kadilka,
  • nekatere so hotele, da ji plačam potne stroške - preveri,
  • kdo kuha za otroka v času varstva - ali ti vnaprej pripraviš ali ona skuha?

No, tko na kratko. Ti pa priporočam, da dobiš varuško, ki je že preverjena (pri znancih, prijateljih,...). Pa srečno!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2009 13:20:57   
xerox
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Če dobiš dobro varuško za 9 ur na dan je cena tm okoli 500 eur. Jaz sem imela ogromno razgovorov, ker sem tudi sama iskala, pa vidiš svašta. Tko da sem se raje odločila za privatni vrtec brez koncesije (za tistih par mesecev) - cena je bila 480 eur.

Ko se boš dogovarjala z varuško ne pozabi vprašati (vsaj jaz sem to vprašala):
  • kako je čez poletjem, ko ste na morju npr.  (ali plačaš ali ne),
  • če otrok zboli (ali ga čuva ali ne - pri meni je večino rekla, da takrat pa ne user posted image )
  • ali je kadilka,
  • nekatere so hotele, da ji plačam potne stroške - preveri,
  • kdo kuha za otroka v času varstva - ali ti vnaprej pripraviš ali ona skuha?

No, tko na kratko. Ti pa priporočam, da dobiš varuško, ki je že preverjena (pri znancih, prijateljih,...). Pa srečno!

Se popolnoma strinjam s temuser posted image user posted image . Zakaj bi plačevala varuški na njenem domu ali celo na našem od 400 do 600 eur, če je pa privat vrtec s šolanimi vzojiteljicami 400 ali celo manj.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?