|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče kosti-pomoč
30.4.2005 6:54:32   
Maša
Sem menda precej ozka v predelu medenice in že nekaj časa čutim ponoči bolečine v predelu ritnic-na bokih...o.k., kot kaže se širim kot priprava na porod, ampak a je to normalno da tako ZELO boli, da sem danes morala že ob 6h vstati ,ker enostavno nisem mogla več spati.:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleče kosti-pomoč
30.4.2005 7:04:11   
mammy26
ti si dorba da ob šestih, jaz spim ponavadi po obrokih enkrat se zaradi tega vstane ž ob 3:zmeden:, drugič ob pol petih, no danes pa sem za spremembno ostala ob pol šestih se oblekla in odšla s psičko na sprehod. Ooooo kako mi je pasalo razgibavanje.

Ker mi :duda: leži na desni, imam levi kolk že čisto obrabljen od ležanja....

Aj še malo pa bo luštno.

Lep dan iz Savinsjkega konca.

:nosecka: 35t 3/7

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleče kosti-pomoč
30.4.2005 12:00:55   
dejčka2
jaz se ponoči ne morem obračat tako me bolijo medenične kosti.Najhuje je pa zjutraj ko stopim na tla iz postelje,pa grem po prstih do WC. Ja zdravnik mi je rekel, da to vse spada k nosečnosti:zmeden2:
Malo še potrpi pa bo.

:nosecka:35 tednov

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleče kosti-pomoč
30.4.2005 14:54:45   
špelin@
Ja, zelo boli :( Zase vem, da se ponoči grozno težko obrnem (zraven jamram in sopiham kot lokomotiva), najtežje je pa, ko moram ene 3-5x ponoči na WC :ups:

Potek moje pretekle noči: zaspala okrog 22h. Se zbudila ob 23:45, šla lulat in nisem več mogla zaspat :zmeden: Ob pol enih: LAAAČNA! Pojedla hruško, nato še krožnik juhe, ki je ostala od kosila. Pa še eno rebro čokolade. Do pol dveh sem gledala National Geographics (zdaj vem vse o poteku ugrabitve francoskega letala v Alžiru 8) - dober dokumentarec). Potem sem prebrala eno tanjšo satirično knjigo in mrknila. Ob 7h sem se zbudila in niti očesa nisem več mogla zatisniti.

Ponavadi se sicer zbujam okrog treh - pol štirih in zaspim nazaj okoli petih :ups:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   boleče kosti-pomoč
30.4.2005 18:28:59   
Anonimen
No,sej pol smo vse na istem.
Ponavadi ne zaspim pred polnočjo,ker me je groza se spravit v posteljo,ker že vnaprej vem,kakšna noč sledi.
Ko končno zaspim,se zbudim po 2,3 urah.Ali zatežim mojemu:pujs:,naj me masira,ali pa vstanem in naredim en "strečing",pojem pol škatle biškotov in pol litra mleka.Po vsej tej hrani,ki jo pojem,je 6 kg,kar sem dobila še malo!
In potem še za 2,3 urce spat...
Sem pa ugotovila,če se čez dan dovolj sprehajam,da pretegnem kosti in mišice (že vse zakrnele),je tudi noč boljša.Ali pa bazen,recimo,tudi pomaga.
Od vseh terapij,mi je majljubša tista v dvoje...Tudi po dobrem sexu spim ko ubita do jutra.
Če ima katera še kakšno idejo,naj kar napiše!

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   boleče kosti-pomoč
3.5.2005 13:50:08   
trnuljcica
ideje ne pac pa opozorilo:

v materinski so nam rekli, da v slo ni tako cistega bazena, da bi se

:nosecka: lahko namakale

edini taksen je na faxu za sport kjer imajo vodene vaje v vodi:zmeden2:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   boleče kosti-pomoč
4.5.2005 9:18:04   
Anonimen
No,jaz pa sem redno hodila v bazen že pri prvi nosečnosti in zdej tudi,pa ni bilo nikoli nič.Tudi G.mi je rekel,da lahko brez problema hodim v bazen.Razen zadnjih 6 tednov,ko se lahko začne MV odpirat in pride lažje do kakšne okužbe.
Zdej pa sem si našla eno fajn maserko,ki ni tako poceni,sem pa po njeni masaži kot prerojena...

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......