Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 15:13:14
|
|
|
|
rija
|
obupno. sem svršavala, če sem samo pomislila na pimprliča
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 15:14:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na začetku, ko se mi trebuh še ni poznal, joški so pa potrojili svojo velikost, je bilo full v redu.
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 15:17:03
|
|
|
|
Katjusa
|
men se je že tako velika želja še povečala.... no sam to verjetno ni odgovor k ga želiš gelde na to da ti ni.... mogoče zdej v začetku, da te je strah, sej se bo popravlo boš vidla..... jst sem hotla tolk, da se je mojmu ustavlo je bil pa filing v nosečnosti še boljši k drgač (v obeh nosečnostih)
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 15:21:58
|
|
|
|
Rožica I
|
Kakšna vprašanja ?! Meni je bilo skoz enako. Jaz bi itak nonstop ...
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 15:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kakšna vprašanja ?! Meni je bilo skoz enako. Jaz bi itak nonstop ... Kaj kakšna vprašanja, pač enim ni in mogoče bi rada slišala mnenja. bodi vesela da ti je skoz. pa nehi že s takimi
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 15:35:53
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kakšna vprašanja ?! Meni je bilo skoz enako. Jaz bi itak nonstop ... Kaj kakšna vprašanja, pač enim ni in mogoče bi rada slišala mnenja. bodi vesela da ti je skoz. pa nehi že s takimi Čakaj sej ja samo svoje mnenje povedala. Ti pa se skrivaš za anonimno.
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 17:26:23
|
|
|
|
bamoocham
|
Eni bi radi, pa ne smemo Priznam, ful se mi lušta, ampak imam prepoved zaradi nizko ležeče posteljice in tudi zato, ker nosim nizko. Tako da še najmanj 4 mesece ne bo nič!
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 17:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvo in zadnje trimesečje super, s tem, da je pri zadnjem trimesečju problem v moji (ne)gibčnosti in omejenosti s položaji . Srednje trimesečje pa sem bila obakrat povsem protiseksualno uperjena . Hormoni delajo svoje, nožnica je bolj občutljiva, da ne govorim o psihi, zato je upad želje po seksu za nekaj časa povsem normalen.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 4.3.2009 17:41:30 >
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 17:42:50
|
|
|
|
ksenci
|
men je tud med nosečnostjo kmal prišl na začetku nism tak čutla želje po sexu, od tretjega meseca dalje pa bi non stop. je pa mojga blo mal strah, sam se je pol ornk pozanimu, da to nč ne škodi
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 18:33:37
|
|
|
|
Lenck
|
Mešano na žaru. Nekaj časa bi 24 ur na dan, pa ravno nismo smeli (če ne poveš ginekologinji, te ne krega press), potem nekaj časa nisem niti pomislila in mi je bilo slabo, če sem samo na stiskanje pomislila (no, pa tudi brez tega ), zdaj pa imamo prepoved do konca nosečnosti... še dooolgoooo. Bi pa, o ja, kako bi. Kak dan, kak drug dan pa sploh ne. In hvalabogu je vse to, želja in odsotnost želje, normalno. Baje
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 19:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred nosečnostjo sem imela kar velik apetit. Potem pa, čim sem zanosila, kot bi odrezal. Nobene želje, nikakršne, prov slabo vest sem imela ;) Potem, prot koncu tretjega meseca sem začela dobivat erotične sanje, kar je pri meni vedno do zdaj bil znak pomanjkanja seksa ;) in zdaj se želja po seksu spet vrača. Ja...boščki, teli naši lupčki, ane?! Maš lubico vso pohotno, ji naštimaš dete, pa konc veselja! In kje bi človek lahko razumel te hormone!!!
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 20:07:08
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kakšna vprašanja ?! Meni je bilo skoz enako. Jaz bi itak nonstop ... Kaj kakšna vprašanja, pač enim ni in mogoče bi rada slišala mnenja. bodi vesela da ti je skoz. pa nehi že s takimi --------------- Anonimnica, ampak jaz tako rada nalepim tega smile-ja . Nisem pa mislila na vprašanje samo, ampak na spolnosti odpreš najprej to temo, pa potem spet nekaj podobnega...-bolj sem to mislila. Drugače pa se ne jezi, če meni pač je, tebi pa ne ! Je oboje čisto normalno .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 4.3.2009 20:08:11 >
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 20:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
men je blo skoz ful do, sam pol na koncu mi je pa tud minlo, k sma se zravn prištimala ( au, čak mal, ne tko, počak da trebuh za sabo potegnem, al lohk tko, zdej pa bo, ne ne bo, čaki mal, šit kri mi teče iz nosa itd. )
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 4.3.2009 21:31:27
|
|
|
|
Čupka
|
Prve tri mesece mi ni bilo preveč do seksa, ker mi je bilo v vsaki nosečnosti zelo slabo. Potem pa. Drugo trimesečje sploh. V zadnji tretjini pa me je buhec toliko oviral, da se mi zaradi tega ni dalo. Mi je pa zelo, zelo pasalo crkljanje, božanje in oralni seks.
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 5.3.2009 8:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Kakšna vprašanja ?! Meni je bilo skoz enako. Jaz bi itak nonstop ... Kaj kakšna vprašanja, pač enim ni in mogoče bi rada slišala mnenja. bodi vesela da ti je skoz. pa nehi že s takimi --------------- Anonimnica, ampak jaz tako rada nalepim tega smile-ja . Nisem pa mislila na vprašanje samo, ampak na spolnosti odpreš najprej to temo, pa potem spet nekaj podobnega...-bolj sem to mislila. Drugače pa se ne jezi, če meni pač je, tebi pa ne ! Je oboje čisto normalno . jaz sem samo to temo odprla, kako je po porodu nimam pojma. ampak tista tema mi je dala idejo za vprašanje.
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 5.3.2009 9:40:04
|
|
|
|
kamilija
|
No jaz pa sem med nosečnostjo hotela vsak dan. Sam, moj ni bil za to, ker je mislim, da otroku škoduje. Sva se mogla res velikokrat pregovarjat, da otroku ni nič, da je to zanj masaža . Meni je res ful pasalo, in bi lahko skoz. No zdaj se je situacija obrnila.
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 5.3.2009 12:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
no men se tud ful lušta da bi pa ne smem ker imam strogi počitek zaradi odstoljene posteljice tako da dva meseca je mim še dva meseca pol pa v akcijo, ga sploh iz postelje ne bom spustila
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 5.3.2009 16:23:17
|
|
|
|
ronja
|
Mi je bilo do seksa obakrat, ampak prvič sem ogroooomno bruhala, drugič pa pol leta nisva smela . Smo preživeli, hehe, jedva, ampak smo .
|
|
|
|
RE: Koliko pa vam je do seksa med nosečnostjo 29.3.2009 15:49:38
|
|
|
|
tadejat
|
Ne morš vrjet, kojk se mi je dal. Mož bi verjetno vse dal, da bi tako ostalo za zmeraj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?