Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 4.3.2009 21:41:19
|
|
|
|
SCENIC
|
Meni je JAKA bolj všeč kot MAJ ampak se mi zdi, da se ime JAKA malo težje sklanja oz. zveni čudno ali samo meni? Kaj ime JAKA je eno od tistih, ki ga v šoli lahko kej dosti zafrkavajo in se delajo norca iz njega? Naprimer Jaka ki po travi skaka..Ta vem da obstaja ;)
|
|
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 4.3.2009 21:43:40
|
|
|
|
blaža
|
jaka ima dva zloga in, ko ga boš z balkona klicala bo lažje, kot Maaaaaj!
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 4.3.2009 21:44:47
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: SCENIC Meni je JAKA bolj všeč kot MAJ ampak se mi zdi, da se ime JAKA malo težje sklanja oz. zveni čudno ali samo meni? Kaj ime JAKA je eno od tistih, ki ga v šoli lahko kej dosti zafrkavajo in se delajo norca iz njega? Naprimer Jaka ki po travi skaka..Ta vem da obstaja ;) Ja no, saj slovnica ti kar gre, moram priznat.
|
|
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 4.3.2009 22:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa res
|
|
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 5.3.2009 8:34:39
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj Maja
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 5.3.2009 8:36:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy JSS NEVEM KAKO NJ DAM IME ZA FANTKA -NAL,TANAJ,TIJAN,ALJAN,TIM med temi imeni bi se odločla pa nevem... elyy Definitivno Tijan
|
|
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 5.3.2009 11:40:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
Jaka in Maja
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 5.3.2009 11:40:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: elyy JSS NEVEM KAKO NJ DAM IME ZA FANTKA -NAL,TANAJ,TIJAN,ALJAN,TIM med temi imeni bi se odločla pa nevem... elyy Tim
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 5.3.2009 14:40:31
|
|
|
|
elyy
|
men je pa ful lepo Tanaj,zdato k je teh imen ful mau.. pa jih ni povsod slišat hvala za mnenje drgač mam pa itak še časa za razmislt lp
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 5.3.2009 20:57:10
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR IZVIRNO SPOROČILO: elyy JSS NEVEM KAKO NJ DAM IME ZA FANTKA -NAL,TANAJ,TIJAN,ALJAN,TIM med temi imeni bi se odločla pa nevem... se podpišem? Aljan? Alja ( ) z N-jem zadaj, sori to mi je kar nekaj .
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 5.3.2009 21:32:06
|
|
|
|
Aja1
|
Ela, Maj. Tim.
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 5.3.2009 22:05:11
|
|
|
|
elyy
|
js sm to ime prebrala v reviji malček(aljan)drgač ma vsak itak svoje mišljenje pa lohka da ime kokr hoče,sploh pa nevem kaj je tok narobe!
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 6.3.2009 12:57:59
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy js sm to ime prebrala v reviji malček(aljan)drgač ma vsak itak svoje mišljenje pa lohka da ime kokr hoče,sploh pa nevem kaj je tok narobe! nič ni narobe, imam pa jaz tudi svoje mišlenje, da mi je to ime obupno
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 6.3.2009 14:44:29
|
|
|
|
elyy
|
ok,uredu ane hvala za kompliment..
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 6.3.2009 17:30:12
|
|
|
|
Joob
|
Midva imava že določeni imeni... Maj, Ela.
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 6.3.2009 17:32:57
|
|
|
|
Kliki
|
Jaka je lepo ime.
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 6.3.2009 18:05:19
|
|
|
|
elyy
|
sej sta obedvi imeni lepi,men to je dobr k daš otroku tako ime k ga nima nobeden d je neki posebnga al pa nenavadnga
|
|
|
|
RE: POMAGAJTE MI IZBRATI 7.3.2009 13:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Počakaj, da se rodi. Jaka se mi zdi navihano ime primerno za živahne otročke, Maj pa bolj sanjavo. Drugače pa Maja za živahnico in Ela za bolj mirno punčko in razumno.
|
|
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 7.3.2009 17:05:53
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: SCENIC JAKA, MAJ ELA, MAJA maj ela
|
|
RE: pomagajte mi izbrati 11.3.2009 17:00:34
|
|
|
|
nborazem
|
JAKA, MAJA
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?