Napolitanka
|
Moj se je rodil s 4 kg in je na Aptamilu praktično od začetka,razen prvi mesec,ko smo kombinirali malo moje mleko malo Apramil.Skratka od začetka je pil 90ml, potem je pa kar hitro okoli 3 tednov ves čas jokal,smo mislili,da so krči je bil pa lačen, tako da smo mu pač dali hrano in je pri 1 mesecu jedel 120 ml. Patronažna je najprej govorila kako je to ful preveč,dokler sama ni videla,da je otrok lačen,potem je pa rekla,da naj mu kar damo . ti pa svetujem,da se na navodila na škatli ne oziraš preveč,ker mojega se ni dalo uvrstiti na tabelo, saj bi glede na kilažo moral ful jesti. Pa tud te patronažne,danes bo rekla,da ne sme tolko jesti,jutri bo pa že vse lahko .. Delaj po občutku,moj je tudi najprej jedel na 3 ure, potem je pa tam okoli 2 meseca začel štrajkat in še danes praktično (pri 4 mesecih) hoče jesti na 2 uri,ne glede na količino (dajem mu pa cca 150ml ),samo jaz ga zdaj malo štopam,ker ima čez 8 kg , kar pa je baje čisto ok - po mnenju pedijatra, je pa XXL velik dojenček. Če mu dam več kot 150ml sem videla,da je sicer pojedel,ampak je komaj dihal in je še ven plunil, tako da mu je to očitno dovolj,sem mu pa zdaj začela za ponočli dodajati,ker se je začel zbujati.
|