Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:32:30
|
|
|
|
india
|
Mi smo v MB dobili v enem tednu osebno za Marka.:miska:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom kar tukaj vprašala, kako dolgo pa čakaš v mariboru rojstni list,davcno,zdravstveno in kje to uredim in dvignem??:zmeden2:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:44:26
|
|
|
|
india
|
Nina-nana: davčno dobiš zelo hitro, kakšna dva do tri dni po prihodu iz bolnice smo jo že imeli. Rojstni list, če se ne motim nekje 14 dni po tistem, ko prideš domov, lahko pa pokličeš kar na občino in prosiš, če ga lahko prideš iskat ( ga dobiš cca. dva dni prej kot po pošti), traja pa, ker čakajo na EMŠO iz LJ. Zdravstveno pa dobiš v Sodni ulici na ZZZS, spodaj levo, tja prideš z obrazcem za prijavo...ne vem pa,kako je to pri tebi,ki nisi zaposlena. Lahko pa kar med uradnimi urami tja pokličeš in ti bodo vse povedali. Najprej boš dobila kartonček za zavarovanje, potem pa po pošti še zdravstveno. Dokler ne dobiš izkaznice, lahko vse urejaš s svojo izkaznico ali kartončkom.
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Miska01 hvala!:sloncek:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:51:37
|
|
|
|
india
|
Ni kaj, saj zato smo tu, da si malo pomagamo. Kaj zdaj??? Kdaj greva na kavo? Z bebo v vozičku ali prej? Tako dolgo se že meniva..... Baldi sori, da izkoriščam tvojo temo!:miska:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zdaj bomo že res počasi mogli it, samo ko mam pa tako gužvo, ko se selimo,pa sem proti večeru že tak uničena da joj.:ups:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška01 te bom v novo stanovanje povabla:)
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 19:58:02
|
|
|
|
india
|
OK, Nina_nana, če bo pa vreme, pa greva na en spreeeeeeeeeeeeeeehod! Lepo se imej!:miska: Pa ne garaj preveč!:miska:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 29.4.2005 22:43:12
|
|
|
|
Maxica
|
Baldi, jaz sem osebno za svojega :duda: dala delati v sredo, v soboto sem jo že dobila. Tako da so očitno res kar brzinski:kuza:. Za potni list pa ne vem.:ups:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 9:00:40
|
|
|
|
Baldi
|
Miska vidim, da si bila včeraj res v formi, kar se čveka tiče. Povsod te je dost:)- Hvala vsem za odgovore. Maxica, a tako hitro. Ja potem pa ni panike:bravo: A lahko še eno podvprašanje. A ste imeli kakšne težave pri slikanju :duda:. Naša je ravno v obdobju, ko ne mara tujcev. Se bojim, da bo zelo kisel nasmešek na sliki:ups:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 9:02:39
|
|
|
|
Baldi
|
nina-nana, en kompliment za trebušček še od mene:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 9:25:17
|
|
|
|
india
|
He,Baldi, ko je Miški za čvek, je ne ustaviš niti z vlakom!:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ja, fotografiranje zna bit problem...Mark je bil 3x pri fotografu: 1 je spal in se ni hotel zbudit, 2. se je drl ko sraka in tretjič nam je ratalo!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 9:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Baldi hvala hvala!9nebesa:sloncek:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 9:57:46
|
|
|
|
Baldi
|
Miska he, he :)-. Dobro, da sem vprašal. Očitno zna bit fotografiranje večji problem, kot čakanje na osebni dokument:)- nina-nana, uživaj v 9nebesa, ti privoščim.
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 17:05:51
|
|
|
|
Maxica
|
Pri nas s fotografiranjem ni bilo težav-ga vse, kar je podobno fotoaparatu, kameri ipd., ful zanima in je prav buljil v fotografa. No, nasmeška pa nismo mogli zvabiti.:)-Sem se pa pogovarjala potem s fotografom, je pa rekel, da so prav zanimivi ti naši otroci-enim morajo podpirati glavo, da se jih sploh kaj vidi, eni so tako majhni, da spotoma še malo bruhajo, eni spijo itd. :)- No, želim vam čim manj težav pri fotografiranju pa eno luštno slikco.:bravo:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 17:35:14
|
|
|
|
Baldi
|
:)-:)-:)-:)- Se že veselimo fotografiranja. Bom poročal v katero kategorijo spada naša:duda:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 17:47:20
|
|
|
|
india
|
pa slikco daj gor, Baldi!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Osebna izkaznica ali potni list 30.4.2005 17:56:37
|
|
|
|
Baldi
|
A ta ni dobra:zmeden2::zmeden2::zmeden2::((:((:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?