Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Obešanje perila na soncu ter rože za na okno 29.4.2005 20:38:31
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz vijolice in družinsko srečo zalivam spodaj in mi nikoli ne crkne. Je pa res, da na to nikoli ne pozabim. Difenbahije pa meni niti niso všeč,... Imam še tazadnjo pripravljeno za odajo. Samo, ker sama vzgajam pa imam veselje,... Sicer pa družinsko srečo kar porežeš in vtakneš v drug lonček kar listke ne korenin, pa dela lepo naprej,... vijolice pa včasih dam kak list okoreninit včasih pa kar tako podtaknem pa mi uspe. Baje imam roko za to. Sicer pa poskusi to so zelo poceni in lepe rože.
|
|
|
|
Obešanje perila na soncu ter rože za na okno 29.4.2005 20:40:56
|
|
|
|
india
|
Frutka, jaz sem na tržnici ponavadi med tednom, je manj gužve!
|
|
|
|
Obešanje perila na soncu ter rože za na okno 29.4.2005 22:38:14
|
|
|
|
bleva13
|
Jaz pa imam ORHIDEJE ,ki zelo lepo in dolgo cvetijo.Na drugi strani pa viseče VIOLICE tudi zelo lepe:rozica:
|
|
|
|
Obešanje perila na soncu ter rože za na okno 29.4.2005 22:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa zvončke - take papirnate na zelenih plastičnih slamicah - tudi zelo lepo in priporočam začetnikom. Pa kaj imam še? Da malo pogledam: en napol posušen amarilis, en suh list že dol visi, ostali so pa zelo pobožni, pa unga pajaca, ki mu glavo zalivaš, da mu trava iz glave raste - kao lasje - tudi zelo lepo - vse skupaj pa sploh zelo izvirno in estetsko. Od perila mi ba na balkonu, ki gleda na pločnik in se ful vidi gor, tudi v dnevno sobo na kavč, trenutno visita dve zelo umazani brisači, s katerima je moj najdražji včeraj pod pralnim strojem v kopalnici brisal, ko je čistil filer in se je voda vlila po tleh. Ampak sta tako umazani, da jima sončni fleki ne bodo prišli do živega. Eno je itak že veter na tla zabrisal, pa se mi je ne da pobrati.
|
|
|
|
Obešanje perila na soncu ter rože za na okno 29.4.2005 23:09:03
|
|
|
|
Joe
|
Jaz imam pa Jančiko. Ni za začetnike, je pa zelo lepa, fajna in bo dolgo cvetela! Frutka, prva nagrada za najlepši domači naslov teme JE TVOJA!!! :rozica: :)-
|
|
|
Cepljenje.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?Za. (
75%)
Proti. (
12%)
Sem za svobodno izbiro. (
12%)
Ne vem, ne morem se odločiti. (
0%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!