Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rjavkast izcedek - koliko je normalno 29.4.2005 15:32:43
|
|
|
|
Tiamo
|
v katerem tedu pa si? Noben rjav izcedek ni OK. Lp Tia74
|
|
|
|
Rjavkast izcedek - koliko je normalno 29.4.2005 15:37:58
|
|
|
|
Nasy
|
V sedmem tednu, skoraj osmi
|
|
|
|
Rjavkast izcedek - koliko je normalno 29.4.2005 15:42:02
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz bi na tvojem mestu že letela na Urgenco. NE ŽELIM TE STRAŠITI. Ampak boš saj mirna, ko boš zvedela kaj dogaja. :love: Pri meni se je v 12t pojavil rjav flekec, čer par ur še eden in potem sem letela na urgenco...žal se je končalo s SS. Držim pesti, da pri tebi ni tako. :angel::angel:
|
|
|
|
Rjavkast izcedek - koliko je normalno 29.4.2005 16:37:28
|
|
|
|
Nea
|
Pri meni je bilo enako, in se je cez par dni koncalo s SS. Jaz sem po nasvetu ginekologa najprej pocakala kaksen dan, ampak ker se je zadeva poslabsala (izcedek je postajal mocnejsi) sem sla na pregled, od tam pa na kliniko :(( Zelim ti veliko srece!!!
|
|
|
|
Rjavkast izcedek - koliko je normalno 29.4.2005 18:54:10
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Nasy, le pojdi h gineologu čimprej. Meni se je enkrat tudi tako končalo s spontanim splavom, drugič sem pa imela te butaste izcedke in celo dvakrta krvavela do skoraj četrtega meseca, jedla en cel kup tablet in samo ležala, pa je bilo vse ok in sem sedaj v 29t. Ampak k zdravniku pa le pojdi. Veliko sreče, V. :rozica:
|
|
|
|
Rjavkast izcedek - koliko je normalno 29.4.2005 18:57:53
|
|
|
|
KMALU
|
Pojdi k zdravniku TAKOJ! Zelim ti, da bi bilo vse OK.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?