Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 3.3.2009 13:21:30
|
|
|
|
nezka1
|
Pozdravljena, sama imam otroka s PP in sem dobila dodatne dni dopusta na osnovi potrdila, ki sem ga dobila v razvojni ambulanti(ne rabiš nobene odločbe). Tudi jaz imam nižji dodatek za nego. Odvisno pa je od delodajalca, koliko dni ti odobri - max je 5 dni dodatnega dopusta. LP, Nežka
|
|
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 3.3.2009 14:05:39
|
|
|
|
emaa
|
Na podlagi odločbe CSd so mi odobrili zakonski minimum 3 dni, pripada pa obema s partnerjem ta dodatni dopust.
|
|
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 5.3.2009 14:11:18
|
|
|
|
dejček
|
meni je šefica rekla, da ona ni našla zakonske podlage za to pravico do dodatnih dni letnega dopusta in naj sama poiščem zakon, v nasprotnem primeru ne bo nič z dodatnimi dnevi . Ali je bil sprejet kak zakon na novo? Oziroma kje naj zdaj iščem to zakonsko podlago? Če mi kdo lahko pomaga, prosim.
|
|
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 5.3.2009 14:22:19
|
|
|
|
Mana
|
http://www.zakonodaja.com/zakoni/x/1/1/zdr/cleni/159.clen/159.clen Drugi odstavkek. - DODATNI DNEVI DOPUSTA: Zakonodaja: Zakon o delovnih razmerjih, 159. člen (trajanje letnega dopusta): Starejši delavec, invalid, delavec z najmanj 60% telesno okvaro in delavec, ki neguje in varuje otroka s telesno ali duševno prizadetostjo, ima pravico do najmanj treh dodatnih dni letnega dopusta. Nekatere kolektivne pogodbe dopuščajo tudi 5 dni dodatnega dopusta (lahko tudi več glede na interne akte in pravilnike). Dodatni dopust lahko koristita oba starša. Dodatne dneve dopusta lahko koristijo tudi starši dolgotrajno bolnih otrok (čeprav ti v zakonih niso posebej omenjeni).
|
|
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 5.3.2009 14:24:26
|
|
|
|
benika
|
Zakon o delovnih razmerjih, 159. člen. Kar lepo ji skopiraj in ji pomoli pod nos. Banda
|
|
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 5.3.2009 19:21:57
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Na podlagi odločbe CSd so mi odobrili zakonski minimum 3 dni, meni enako
|
|
RE: otrok s pp in letni dopust 6.3.2009 9:10:49
|
|
|
|
siskamiska
|
meni so dali max. to je 5 dni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?