Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uporabim svoje zamrznjeno mleko?? 3.3.2009 10:48:02
|
|
|
|
AinB
|
Ja, seveda lahko kašice pripraviš s svojim mlekom. Zakaj si ga pa sicer spravljala? Pomembno je le, da ga ne pogrevaš. Samo se mora odtajati na sobni temperaturi.
|
|
|
|
RE: Uporabim svoje zamrznjeno mleko?? 3.3.2009 12:02:35
|
|
|
|
dejzi
|
Lahko, lahko....pa se boljše je, bolj zdravo.
|
|
RE: Uporabim svoje zamrznjeno mleko?? 3.3.2009 12:18:53
|
|
|
|
Čarli08
|
Brez skrbi, še boljše je. Jaz bi tudi, pa sem imela vedno mleka točno toliko, kot ga je spil, tako da nisem nič zalog naredila.
|
|
|
|
RE: Uporabim svoje zamrznjeno mleko?? 4.3.2009 21:13:22
|
|
|
|
babyboooom
|
jst mešam s svojim mlekom milupine riževe kosmiče. Eni samo malo zgostijo mleko, jst pa kr gosto nardim in full rada je-tko se je navadla na žličko, tko da zdej po žlički je tud kej nagravžnega, k ji je všeč žlička to pa delam v upanju da se bo nasitla za čez noč in ji dam zvečer ampak nč ne pomaga sam ma odtajan mlek drgačen okus kot sveže "stisnjen", tko da ga pit noče.
|
|
|
|
RE: Uporabim svoje zamrznjeno mleko?? 5.3.2009 11:49:04
|
|
|
|
gajka
|
Moje odmrznjeno mleko je imelo obupen vonj in sem ga vsega zmetala proč. Pa sem vedno ful pazila na čistočo, ko sem si ga pumpala in dajala zamrzovat, pa ga potem lepo odmrzovala (sobna temperatura + mlačna voda). Potem sem najprej delala riževe kašice na svojem ''svežem'' mleku (max. 1 dan starem, shranjenem v hladilniku), kasneje pa zaradi enostavnosti in moje lenobe počasi prešaltala na AM. Je pa zanimivo, da tele Milupine Bio kašice, če jih pripraviš s svojim mlekom, postanejo čez čas kar tekoče, pa še kosmičev moraš dati veliko več kot pri AM, da se sploh zgosti.
< Sporočilo je popravil gajka -- 5.3.2009 11:52:17 >
|
|
|
|
RE: Uporabim svoje zamrznjeno mleko?? 10.3.2009 15:44:33
|
|
|
|
sursa83
|
Aha, ja super, upam da moje mleko ne bo melo kakega čudnega vonja... ...Shranila sem ga, ker sem imela preveč mleka, mali se je napil, potem pa sem preostalo načrpala...Mi ga je blo škoda zlit v odtok... ...Hvala za odgovore! Lep dan
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
kako ti bo ime?klitiaKdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?sami (
17%)
mož/partner (
75%)
drugi otroci (
4%)
drugi sorodniki (
0%)
prijatelji (
0%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!