|
RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni... 11.3.2009 12:28:48
|
|
|
|
pupika
|
Joj žal mi je da ste morale tudi ve to vse izkusiti, vem kako je bilo pri meni, najprej sva se z možem trudila več kot leto dni, nato sem zagledala + in na prvem pregledu ko mi je G naredila UZ je rekla, da je prazna vrečka, mene so oblile solze, toda sva čakali še teden dni, nakar tudi nič ni bilo in sem morala it na čiščenje. Ves čas sem se samo jokala, na dan ko naj bi se otrok rodil, namreč jaz sem si že kar sama izračunala datum poroda, sem se spomnila na to majhno pikico in jokala in potem tudi vsako leto. Nato sem ponovno zanosila po 4 mesecih, zopet vsa vesela, toda vseeno sem bila precej v skrbeh, kako bo, nakar sem čez par dni dobila rjavi izcedek, sem šla hitro v zdravstveni dom kjer mije sestra naredila test in je bil negativen, še hvala bogu je takrat bila neka dobra G, ki me je pregledala in rekla, da zaenkrat ni nobenih znakov da bi bila noseča, le zadebeljeno sluznico sem imela, in zaradi tega je bila v dvomih, UZ ni pokazal nič tudi vrečke ne, me je poslala na odvzem krvi in na krvi se je videlo da imam kar precej povečane nos. hormone, potem me je pa poslala v bolnico naj še tam pogledajo kaj je. Se prav spomnim tistega pregleda ko je bil neki G zelo prijazen in je bil najprej mnenja da je šlo za ss, ter se je verjetno samo sčistilo, in sem morala hodit vsaki dan na pregled in odvzem krvi, zanimivo so meni nos. hormoni naraščali, in sem bila kar malo boljše volje, ker sem si mislila, no saj bo srček tudi počasi viden, toda kasneje so mi ugotovili IMN in hvala bogu nisem šla na operacijo, sem dobila samo inekcijo in se je samo sčistilo. Sem pa potem v bolnici kar precej prejokala, namreč v naši sobi je ležala ena punca, ki naj bi najprej mislili da ima IMN, nato so ugotovili da nosi dvojčke, in ko je zvedla da ima dvojčke je rekla, jah dveh pa že ne bom imela in rekla za splav, se prav spomnim ginekologa, ko ji je pravil, da naj malo premisle, ker če je načrtovala nosečnost, in da se lahko naredi, da se samo ena pikica obdrži, potem so ji še celo predlagali na razbijanje dvojčkov, ona pa joj topa že ne bodo delali mojim otrokom. Ostale punce v sobi, smo ji pravile saj se potem vse porihta, pa da je v dvoje lepše, pa vse punce smo imele probleme z zanositvijo. In se ni dala pa je šla delat splav, jaz sem celo noč jokala namesto nje zaradi njenih dveh pikic, ona pa je lepo mirno spala in naslednji dan je vsa srečna prišla nazaj v sobo po splavu in odšla domov, ter rekla no sedaj pa lahko gremo na morje.Nikoli tega ne bom pozabila. In še ena spodbudba beseda, danes sem mamica 2,5 letnemu fantku, ki sem zanosila točno na isti datum kot v prvo in sem imela isti rok, kot ga naj bi imela v prvo. Me je pa v tretje ko sem prišla na pregled, zelo vedrila in mi pravila zdaj pa bo, v tretje gre rado in res je bil srček že viden v 7 tednu. Je pa res da sem takoj po IMN menjala ginekologinjo in sem imela kar hudo vnetje, sem se kar nekaj časa zdravila, potem pa je šlo kar v prvo. In danes je naš mali navihan za 3. Tako, da tudi vam bo uspelo, vem pa da je boleče in tega ne pozabimo nikoli, jaz imam na nebu tudi dve zvezdici, ki mi svetita. Za vse vas pa en velik
|
|
|