|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odpret s.p?
2.3.2009 11:46:20   
prestige
Pozdravljeni!

Zanima me, če bi si zdaj v takšnem času upali odpret s.p!
Jaz sem zaposlena za nedoločen čas, tako da bi še službo vedno obdržala..
Ukvarjala bi pa se z čiščenjem in urejanjem kavarijev, in z vsem kar spada zraven akvaristike...
A mislite da bi šlo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odpret s.p?
2.3.2009 11:50:24   
rija
kot postranca ja....sicer pa ne.

...vox populi...

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2009 11:54:45   
prestige

ja saj tako sem mislila za kakšen dodaten zaslužek, ker prispevke mi tako plačuje moj delodajalec,
tako da bi imela stroške za kakšnih  40€, na mesec. Nevem pa kako je z računovodstvom?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2009 11:56:16   
rija
odvisno od obsega del in kako dragega računovodjo najdešuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2009 11:58:16   
modrec
Kot redno zaposlena lahko odpreš dopolnilno dejavnost (popoldanski s.p.). Stroški so minimalni, ker glavne prispevke itak plačuješ že iz naslova zaposlitve.

Mesečni stroški so sicer:

* računovodja (knjige sicer lahko vodiš tudi sama)
* vodenje poslovnega računa
* Prispevek za PIZ  25,57 eur * Prispevek za zdravstveno zavarovanje 3,08 eur

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2009 12:14:09   
ksenija12
odpri popoldanski s.p. - pravice imaš iste kot če ni popoldanski, le prispevkov ti ni treba plačevati, ker ti jih delodajalec.Poskusi!

(odgovor članu modrec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2009 17:35:50   
Spark
Mene pa nekaj zanima, pa bom kar tu vprašala.
Ali imaš lahko popldanski s.p. če si nezaposlen?

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2009 17:40:42   
Anonimen
Kot popoldanski ja. Midva mava. Prispevki so nizki. Računovodje res ne rabš, če se vsaj mal spoznaš.
Aja.....pa k men prid akvarij spucatuser posted image

Spark.....študentje al pa zaposleni imajo lahko popoldanski s.p..

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2009 18:25:10   
prestige

Ja saj vrjetno račune vodit, za popoldanski s.p, ni tako teško, nebo tolko prometa...,
samo vse eno nebi rada kaj zafrknila, da me nebo davčna lovila.

Birisačka z veseljem pridem uredit akvarijuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2009 8:22:20   
josephine27
jaz tudi mislim da je najbolje začet s popoldanskim če ti služba dopušča toliko prostega časa zdraven. če bo pa dobro šlo lahko potem po določenem času službo pustiš k bo stvar že utečena. midva z možem imava tudi še eno firmo zdraven in zaenkrat zasluživa še eno dodatno plačo. dolgoročno upava da bo stvar šla tako da se bova oba lahko zaposlila zaenkrat pa ostajava vsak v svoji službi. 

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2009 10:08:43   
prestige

Kaj pa storitev sama po sebi se vam zdi zanimiva, vem da je nekaj povpraševanja, samo dejansko si neznam predstavljat koliko.

lpuser posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2009 21:11:36   
ZmajTolovaj
Meni se zdi storitev zanimiva, ampak nimam pojma, kašno je povpraševanje. Drugače pa ja, jaz sem odprla sp pred štirimi meseci kot edino in redno obliko, ne popoldanskega, in moram rečt da za zdaj je vse fajn. Je pa res, da sem v branži, kjer lahko vse naredi prek interneta in nimam visokih stroškov. V bistvu jih niti nimam ..

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu prestige)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.