Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tujec v Tunizijo - pomoč 2.3.2009 11:17:12
|
|
|
|
zmajči25
|
Če potrebuješ informacijo ali tvoj mož, ki je državljan BiH, potrebuje vizum za Tunizijo, se obrni na veleposlaništvo BiH v Ljubljani. Ti bodo zasigurno znali povedat.
|
|
|
|
RE: Tujec v Tunizijo - pomoč 2.3.2009 11:18:30
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
Hvala zmajči, bom poskusla še tu.
|
|
|
|
RE: Tujec v Tunizijo - pomoč 3.3.2009 13:27:24
|
|
|
|
gita10
|
ne potrebuje niti za Tunizijo niti za Turčijo. Mi smo bili nazadnjev Tuniziji lani v avgustu in ni bilo potrebno. Drugače pa meni niso hoteli dati informacije na ambasadi Bih ( kjer mimogrede ne vem če je kdo normalen ) in sem klicala direkt v Sarajevo na Ministerstvo za zunanje zadeve.
|
|
|
|
RE: Tujec v Tunizijo - pomoč 4.3.2009 7:28:43
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 ne potrebuje niti za Tunizijo niti za Turčijo. Mi smo bili nazadnjev Tuniziji lani v avgustu in ni bilo potrebno. Drugače pa meni niso hoteli dati informacije na ambasadi Bih ( kjer mimogrede ne vem če je kdo normalen ) in sem klicala direkt v Sarajevo na Ministerstvo za zunanje zadeve. najlepša ti hvala. jaz klicarim že dva tedna povsod, pišem maile in nihče "ne zna" odgovorit. pa ima tvoj začasno bivanje ali stalno v RS?
|
|
|
|
RE: Tujec v Tunizijo - pomoč 4.3.2009 13:21:33
|
|
|
|
gita10
|
začasno bivanje za enkrat, čakava na izpis iz Bosanskega državljanstva ker zagotovilo Slovenske države je že dobil v oktobru, da dobi Slovensko državljanstvo zdaj pa na ambasadi nekaj komplicirajo. Uglavnem ta ambasada je čista katastrofa tako brezobraznih ljudi ( ker bosanci so večino prijazni ) kot so pa tam pa še v življenju nisem videla. Takrat ko smo šli v Tunizijo je imel začasno za 3 leta. drugače pa v muslimanske države Bosanski državljani lahko potujejo brez vize. Pa boš vidla če boste šli v Tunizjijo kako vas bodo po rokah nosili, če si muslimanka potem tako znaš malo arabsko, mi smo bili pri njih doma, Amir je z njimi vsakič ob petkah odšel v Đžamijo,Mi smo bili 14 dni na Djerbi in 14 v Hammmetu tako da sem tam še jaz nekaj arabskih besed naučila.
|
|
|
|
RE: Tujec v Tunizijo - pomoč 4.3.2009 13:46:31
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Takrat ko smo šli v Tunizijo je imel začasno za 3 leta. drugače pa v muslimanske države Bosanski državljani lahko potujejo brez vize. Hmm, moj ma pa do 23.7. vizo, pol pa mu bo šef vložil za tri leta, s tem, da greva na morje Hammamet, 29.7.2009
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?