Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšni morebitni znaki???????? 29.4.2005 7:17:18
|
|
|
|
naja78
|
lep pozdrav punce. sem pred pregledom hsg,pa spet mal na to študiram.seveda gruntam svašta in sem dogruntala da mogoče z mojimi jajcevodi ni vse ok.:ups: zdaj pa vprašam tiste,ki jim je hsg pokazal zamašene jajcevode,če ste imela kake teževe oz.čudne bolečine,karkili-znake,da je bil to vzrok.naj povem,da imam redne :hudicek: in redne O,fantič je ok.bila sem pa v 5 razredu o.š.operirana na slepiču.:zmeden: O,čutim samo na D,NA LEVI REDKO. vem da sem spet bleknila,ampak ne morem si pomagat. aja gre še katera 10.5. na pregled HSG,v KCljubljana?????????čist tko!!! hvala za podporo in dobre besede.vaša naja 78:pujs:
|
|
|
|
kakšni morebitni znaki???????? 29.4.2005 7:18:15
|
|
|
|
naja78
|
sem na hitro pisala,zato so napake,upam,da se znajdete.:rozica:
|
|
|
|
kakšni morebitni znaki???????? 29.4.2005 7:32:17
|
|
|
|
Vilma
|
Mislim, da zamašene jajcevode ne čutimo kot bolečino ali kakršne koli druge bolečinske znake. Glede samega HSGja pa je tako. Tudi če ti bo HSG pokazal, da imaš zamašene jajcevode, ti bo laproskopija lahko pokazala ravno obratno. Da je vse ok. Seveda obstaja tudi kontra pot. Če ti bo HSG pokazal, da je vse ok, ti lahko laproskopska operacija pokaže, da imaš npr. endometriozo. HSG je precej nezanesljiv in mislim da ga opravljajo predvsem zaradi tega, ker kar nekaj punc po njem zanosi in ker je seveda cenejši od laproskopije. Predlagam ti, da študiraš v tej smeri, da boš po HSGju zanosila ;) :) Želim ti, da bi dobro opravila. Pozdravček :rozica: Vilma
|
|
|
|
kakšni morebitni znaki???????? 29.4.2005 9:10:11
|
|
|
|
naja78
|
oh vilma hvala.ko bi bilo vsaj res,te povabim na :kava:in vse druge. sem pa slišala da je to vse res,kot si napisala.hvala za :pujs:-srečo.
|
|
|
|
kakšni morebitni znaki???????? 29.4.2005 16:57:00
|
|
|
|
Zmajevka
|
Meni je HSG pokazal slabo prehodnost, po laparo so rekli, da je vse v redu, pa vseeno še nič. Upam, da boš ti že po HSG zanosila!!! LP Zmajevka
|
|
|
|
kakšni morebitni znaki???????? 29.4.2005 16:57:37
|
|
|
|
Zmajevka
|
Aja, pa tudi nikoli imela nikakršnih bolečin, problemov, m. redne ko urca... LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?