|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč ob rojstvu otroka
2.3.2009 9:09:10   
Anonimen
Koliko časa pred porodom lahko vložimo prošnjo za pomoč ob rojstvu otroka?  Katere priloge potrebujemo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč ob rojstvu otroka
2.3.2009 9:10:28   
Anonimen
iskalnik najdi.si  vpiši noter pomoč ob rojstvu otroka in volia

Čudež kajneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2009 9:46:14   
benika
In anonimnost je pri takih odgovorih potrebna zakaj žeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2009 9:58:53   
zmajaz
Enkratna pomoč ob rojstvu otroka, ki jo prejmeš od CSD-ja, je zajeta že na vlogi za porodniški dopust in porodniško nadomestilo, ki se odda 60 dni pred PDP, tako da od lani aprila dalje za to ni treba oddajati posebne vloge - je kar za vse skupaj ena vloga. 

Je pa še enkratna pomoč ob rojstvu otroka, ki jo prejmeš od občine (tega sicer nimajo vse občine), za to pa lahko oddaš vlogo šele PO rojstvu otroka, priložiti pa ji moraš rojstni list otroka.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2009 10:15:18   
pikapoka12345
Na CSD-ju moraš vlogo za porodniški dopust in ob enem pomoč ob rojstvu otroka (skupni papirji) oddati vsaj en dan pred nastopom porodniškega dopusta.

lp

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2009 12:09:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Koliko časa pred porodom lahko vložimo prošnjo za pomoč ob rojstvu otroka?  Katere priloge potrebujemo?

Lahko jo vložiš 60 dni pred PDPjem.  http://www.csd-lj-siska.si/pdf/obrazec-DP-2.pdf , zraven priložiš potrdilo ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2009 14:51:04   
mayflower
Ravno prejšnji teden mi je na CSD zatrdil, da to potrdilo od ginekologa ni več potrebno. Že nekaj časa. Kot so ostale rekle: lahko dobiš pomoč od občine, vendar daš vlogo po rojsvu, ker moraš priložiti rojstni list.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2009 15:00:12   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

Ravno prejšnji teden mi je na CSD zatrdil, da to potrdilo od ginekologa ni več potrebno. Že nekaj časa. Kot so ostale rekle: lahko dobiš pomoč od občine, vendar daš vlogo po rojsvu, ker moraš priložiti rojstni list.

Tudi jst sem neki slišala, da potrdilo o PDP ni več obvezno. Baje, da zadostuje vpis v materinski knjižici za urejat papirje na CSD!user posted image

Jst sem ga pred 3 tedni sicer še dobila, ker imajo obrazce tega potrdila še na zalogi

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2009 21:50:04   
gaja
Jaz sem ga na Viču dva meseca nazaj še mogla priložit. Nakazilo na tvoj račun je pa naslednjega 15. v mesecu oz.če oddš pred koncem meseca dobiš v naslednjem mesecu.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2009 6:17:17   
prvikoraki
Jst sem včeri vprašala na CSD kako je s tem potrdilom o PDP, pa mi je Ga. rekla, da dokler ne bodo še ti obrazci pošli, jih bodo vsekakor upoštevali. Za naprej pa še ne vedo ali bo zadostovalo, da bodo nosečkam verjeli na besedo ali bo morebiten vpis v MK. Še ne vedo....so še sami v stiski glede tega.

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?