|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi z M
28.2.2009 21:56:45   
Anonimen
imam en problem!! danes sem dobila tečko!!! sicer ni bila tako močna kot po navadi ko se prvi dan kar ulije!! bolečine so bile prisotne ampak nimam bolečih prsi tako kot prejšne mesece. dobila sem jo okoli 14h sedaj je pa nimam več (razn malo kapljic).
z fantom pa na user posted image  delama okoli pol leta!!!

zanima me kaj se dogaja in ali je katera mela ttakšne izkušnje??
hvala za odgovor!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problemi z M
28.2.2009 22:18:40   
lidijajenko
a pa si prepričana da je bila menstruacija? kaj pa če je bil samo izcedek, kar je bolj verjetno glede na to kako si opisala in da je nimaš več.
Najbrž je bil samo izcedek. Počakaj še kakšen dan, pa boš vidla kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2009 22:27:50   
Anonimen
ja bom počakala!! test sem delala včeraj sam sem ga delala zvečer in je bil negativen!!
ne vem al je krivo to da sm ga delala zvečer ali pa sploh nisem in je to kar je tečka!!
LP

(odgovor članu lidijajenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2009 6:35:19   
Bojana82
Anonimna jaz sem na podobnem kot ti, na user posted image  delava pet mesecev, v četrtek ko bi morala dobiti user posted image , mi je priteklo samo par kapljic krvi, ko sem šla lulat, potem pa do dane nič več, tudi prsa me ta mesec pred pričakovanouser posted image  niso nič bolele, drugače me pa ful!

No, jaz počakam do jutri in če je nebo, bom delala test!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2009 12:04:30   
lepdan79
živjo,to je moje prvo pisanje...ogledujem pa si forume že nekaj časa...no,pa bom tudi jaz napisala svojo štorijo...po 8ih letih tabletomanije...sva počasi nehala s tem,kaka dva meseca je tega...pred cca 5 dnevi bi morala dobiti M, pa je še kar ni...prsi otečene, napete, velike...ogromne, da jih moj dragi niti pogledat ne sme...kaj šele kaj drugega...in zdaj...?mogoče so to bolečine pred M, ampak kaj ko bi že morala bit...in se mi zdi...no, vsak ko grem na wc, upam da se nebo pokazallo nič rdečega...za zdaj ok...
ima katera s tem kakšne podobne izkušnje? sej vem, morala bi narediti test, ampak bom raje še par dni počakala...da bo sigurno...
vsem ostalim pa želimveliko sreče in čim manj kapljic...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?