|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni menstruacije
28.2.2009 19:15:01   
bibika2
Lepo pozdravljene!
Na vas se obračam z naslednjim vprašanjem in v upanju, da mi bo mogoče katera znala odgovoriti.
Skozi imam menstruacijo na 30-33 dni. Ta mesec pa je preprosto ni. Delala sem test nosečnosti na 35 dan ciklusa, ampak je bil negativen. Do danes še testa nisem ponovila, ker se mi ne zdi smiselno. Kaj mislite, da bi vse lahko bilo? Ali naj se naročim na pregled pri svoji ginekologinji? Vsakega odgovora bom vesela. Lep vikend.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni menstruacije
28.2.2009 20:27:13   
ursa30
lahko da ti zamuja zaradi stresa, bolezni, spremembe hrane. tudi meni je prejšnji mesec zamujala 6 dni, pa jo imam drugače na 28-30 dni, testi so bili negativni. po enem tednu zamude sem jo pa dobila user posted image .
tudi jaz sem klicala svojo G pa mi je rekla, da če je v roku 14 dneh še ne bo, naj pridem na pregled.
če so bili pri tebi testi negativni, potem jo boš slej ko prej dobila user posted image

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2009 6:41:28   
Bojana82
bibika2, mogoče pa imaš še upanje zauser posted image , ker moji prijateljici je CB pokazal plusek šele konec devetega tedna, ker je imela tako zelo malo nosečniškega hormona!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2009 9:58:15   
ursap
bibika2 jaz sem imela prejšnji mesec podobno izkušnjo. m bi morala dobiti do 14.2., ker je ni bilo sem naredila test, ki je pokazal negativno. čez dva dni sem opravila še en test in potem še enega, oba sta bila spet negativna. 19.2. sem potem dobila menstruacijo. probaj še en test čez par dni, potem pa malo počakaj.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Nočne more
klitia

Vaš otrok ima nočne more?

Da (13%)

Nikoli (33%)

Pogosto (5%)

Včasih (49%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!